To je to što me zanima!

Hotel u plamenu: Williams je u panici trčao van po stubama

Londonska je protupožarna brigada na teren poslala 20 vatrogasnih vozila i 120 vatrogasaca da ugase požar, a Robbie je u Londonu bio zbog britanskog nogometnog događaja 'Soccer Aid'
Vidi originalni članak

Pjevač Robbie Williams (44) bio je u londonskom hotelu Mandarin Oriental u kojemu je izbio požar. Dok je dio zgrade zahvatio plamen, Williamsa su fotografi snimili kako se trkom spušta evakuacijskim stepenicama. Pjevač je kasnije podigao palac da bi pokazao kako je sve u redu. 

'LJUBI SLIKU SVOJU' Robbie Williams šokirao novom tetovažom između bradavica

Riječ je o hotelu u kojem noćenje stoji oko pet tisuća kuna, a da vlasnici su ga nedavno obnovili. Londonska brigada je poslala priopćenje u kojemu je istaknula da su vatru brzo ugasili i kako nema ozlijeđenih.

U TRENDU Prati modu: Williams krenuo putevima našeg Modnog Mačka

Londonska je protupožarna brigada na teren poslala 20 vatrogasnih vozila i 120 vatrogasaca da ugase požar. Robbie je u Londonu bio zbog priprema za britanski nogometni događaj 'Soccer Aid' koji će se odvijati sljedećeg vikenda. 

JOŠ IMA PROBLEMA Robbie Williams se požalio: Bolest u glavi me želi ubiti
Williams svake godine od 2006., zajedno sa britanskim voditeljem i pjevačem Jonathanom Wilkesom (39) 'na Soccer Aidu' sakuplja novac za UNICEF. Riječ je o dobrotvornom događaju na kojem prijateljske utakmice igraju slavne ličnosti iz raznih područja života i bivše 'legende' nogometa. Prošle se godine na 'Soccer Aidu' sakupilo više od 20 milijuna funti (oko 168 milijuna kuna).

GOL PORED JELKE Robbie Williams skinuo sve sa sebe pa poručio: Tko želi pusu?

Ove se godine na Soccer Aidu igra utakmica Manchester Uniteda protiv 'ostatka svijeta',  Williams bi se trebao pridružiti Danu Carteru, Mylesu Rak-Suu, Mo Farah i Gordonu Ramsayu na Old Trafford Stadiumu u Manchester Unitedu.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • frenky___ 07.06.2018.

    Pazi naslova: "Williams je u panici trčao van po stubama" a kaj bi trebal lagano hodati ima vremena jel. Eh Tajana, Tajana, napisala si naslov kao da ljudi ne trce van kad je požar

  • DaveFromCave 07.06.2018.

    Niti je bija u panici, niti je trca, koji k pisete

Komentiraj...
Vidi sve komentare