To je to što me zanima!

'How ya Doin' više ne pali? Joeya otpilila mlada ljepotica

Manekenka koju je poznati glumac zavodio svoj susret s njim odlučila je podijeliti s javnosti. Pozvao ju je u hotelsku sobu, no ona ga je odbila jer misli da je prestar
Vidi originalni članak

Iako je kroz svoju karijeru izgradio titulu velikog zavodnika, njegove zavodničke sposobnosti više ne 'pale' kao prije. Početkom ovog mjeseca Matt LeBlanc (44) zabavljao se u jednom londonskom klubu i uočio zgodnu djevojku, Jo Spyrou (22), piše Daily Mail.  Ubrzo su se i upoznali preko zajedničkih prijatelja pa je manekenka zaključila da je Matt simpatičan i da ima odličan smisao za humor. 

- Zajedno smo se fotografirali pa je rekao da mirišem lijepo. Komentirao je i haljinu koju sam nosila, činio se kao da mu se sviđa - rekla je Jo te dodala da je uskoro iskoristio poznatu rečenicu Joeya iz 'Prijatelja'.

- Upitao me 'Šta ima?'(How ya doin') i poželio da odemo do njegovog hotela, ali mislim da bi to bilo neprimjereno. On je dosta stariji od mene - zaključila je mlada manekenka. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • amleb 19.12.2011.

    A jest dobar ovako sijed,sad je kao "ozbiljniji".Meni je super!A svako bi pet minuta slave očito pa i ova djevojka sa ovakvom pričom.Šteta što je prekinuto snimanje serije "Prijatelji"

  • breaking b 19.12.2011.

    Zanimljivo kak sve uvijek imaju potrebu podijelit sve sa javnosti...

  • jadro73 19.12.2011.

    Fuj,imam 38,ali mrzim sijedokose!

Komentiraj...
Vidi sve komentare