To je to što me zanima!

HRF: Jasmin Stavros na rubu anoreksije zbog posla

Pjevači su u zagrebačkoj Tvornici snimali promo televizijske spotove. Jasmin Stavros kaže da je izgubio desetak kilograma i da ne voli mišiće
Vidi originalni članak

Struja kojom mi jačaju mišiće lica dobro mi dođe da ne dobijem podbradak. Ne volim nabildane tipove s velikim mišićima. Da ih volim, išao bih svaki dan u teretanu. Nije mi drago vidjeti opušteno lice, a na injekcije botoksom više ne idem jer se bore brzo vrate, za samo tri mjeseca, rekao je Jasmin Stavros (54), koji se na Radijskom festivalu natječe pjesmom “Što bih ja s tobom”.
U zagrebačku Tvornicu došao je s četiri košulje pod rukom. Odabrao je bijelu i sam se napudrao, a oko vrata je stavio ogrlicu sa svetim Benediktom, zaštitnikom obitelji, koja mu, puno znači.
- Znam da sam mnogo smršavio, ali jako puno radim. Previše. Stalno imam gaže pa ni ne stignem redovito jesti. U posljednje dvije godine smršavio sam desetak kilograma - kaže Stavors.
Nije želio otkriti koliko kilograma sada ima. U kozmetički salon “Lora” Jasmin redovito odlazi na “teenlifting”, učvršćivanje mišića lica, baš kao i njegov kolega Massimo. U Tvornici je spot snimala i Emina Arapović. I ona je izgubila deset kilograma pa sada ima 53. Sandi se za finale festivala natječe pjesmom “I staro i novo”. Nakon Big Brothera ponovno osjeća, kaže, da je omiljen.
- Neki dan me na benzinskoj presreo bus pun djece koja su išla na maturalac - rekao je Sandi.

COCIN GLAS "RAZVALIO" KULISU TVORNICE
A u pi... materinu! Čim ja dođem na pozornicu, sve se počne rušiti, kroz smijeh je komentirao Vinko Coce. U pauzi snimanja promo spota za HRF šminkerice su ga pudrale i brisale mu znoj s lica. Nakon nekoliko stihova Cocine pjesme “Pisma starog slavuja” kulisa na pozornici Tvornice počela se urušila. Članovi Cocina benda uspjeli su dohvatiti kulisu i vratiti je na mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mylla 03.05.2008.

    on mi je najludjii...

  • A_Anna 23.04.2008.

    slažem se sa tajnamoja...bojim se da mu je to od malo žutog,bijelog...i kak to već ide...jadan...tako je smežuran...bojim se da mu više ni bomba botoxa ne pomaže...

  • roccoroker 23.04.2008.

    Stavrose legendo briga te za izgled to je bitno samo plitkim ljudima! Nego kad češ snimiti spot za moju omiljenu pjesmu sa ovog albuma \"Emilija\"??!!! Pozdrav iz Gorice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare