To je to što me zanima!

Hrgoviću je supruga Marinela najveća podrška: 'Pogledajte je kako je lijepa. Ona je anđeo...'

Atraktivna Marinela supruga često prati uživo na mečevima i daje mu posebnu energiju te podršku. U početku je, baš kao i mnogi sada, mislila da je Filip grub te da u njemu nema baš nekih osjećaja
Vidi originalni članak

Boksač Filip Hrgović (31) pobijedio je u subotu Australca Marka De Morija (41) tehničkim nokautom nakon samo 76 sekundi u prvoj rundi na boksačkom spektaklu Day of Reckoning u saudijskoj prijestolnici Rijadu. Hrgović će i ovu pobjedu proslaviti u zagrljaju supruge Marinele, kojoj je protekle godine posvetio pobjedu nad Kinezom Zhileijem Zhangom (40).

FILIP NAKON POBJEDE Hrgović: Spreman sam za titulu! A tog tipa smažem za doručak...

Marinela je Hrgoviću anđeo

- Ratnik sam, napravio sam ovo za svog oca. Pero Hrgović, on je poseban čovjek. I za moju Marinelu koja je bila sa mnom u kampu, dala mi je svu energiju. Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo. Dečki, budite oprezni s njom! - rekao je Hrgović tada i još jednom dokazao koliko voli svoju Marinelu.

Atraktivna Marinela supruga često prati uživo na mečevima i daje mu posebnu energiju te podršku. U početku je, baš kao i mnogi sada, mislila da je Filip grub te da u njemu nema baš nekih osjećaja. No, ubrzo je shvatila da je dobar, pažljiv i zanimljiv. Filip je svoju emotivnu stranu pokazao već nekoliko puta. Svojoj boljoj polovici je u studenom 2020. čestitao rođendan na vrlo romantičan način. Osim što joj je poklonio veliki buket crvenih ruža, odveo ju je na uzbudljiv let helikopterom.

VIDEO: KAKVA KOMBINACIJA Pogledajte brutalan Hrgovićev nokaut. Ručnik je uletio u ring

- Moja supruga, moja stijena! Najdraža moja ljubavi, sretan ti rođendan - napisao je emotivno tada ispod fotografija i videa.

Oboje razumiju što znače naporni treninzi i odricanje

Par se zna još iz djetinjstva jer su oboje odrasli u Sesvetama. Tamo su se i zaljubili, a spojila ih je ljubav prema sportu. Hrgovićeva draga trenira odbojku pa oboje razumiju što znače naporni treninzi i odricanje. 

ŠTO DALJE ZA FILIPA? Dosta je 'letvi'! Hrga je došao poslati poruku i poslao ju je. Sad je vrijeme da bude šlager

- Marinela je cura iz Sesveta, studentica ekonomije i sportašica. Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama - rekao je svojedobno Hrgović.

Nakon šest mjeseci veze, 1. lipnja 2019., izrekli su sudbonosno 'da' u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama, a o njezinoj raskošnoj vjenčanici dugo vremena se pričalo. Mladenka je tada blistala u dugoj vjenčanici s čipkom i velom, a u rukama je nosila veliki buket ruža. Filip je za kuma odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva Brunu Malića, a Marinela je tu čast dodijelila prijateljici Antoniji Tokić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 24.12.2023.

    Da radi u Komunalcu, nebi bila s njim

  • Mr. Pickles 24.12.2023.

    Ljepša je ona Hercegovka od Babića 😝

  • mr.Tromb 24.12.2023.

    Mislim da onaj razbijač ne bi pobijedio u toj tučnjavi, da mu Marinela nije tako lijepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare