To je to što me zanima!

HRT-ov voditelj se oprostio od oca: 'Otišao je, kao da je znao'

Upravo svojim roditeljima voditelj je često pripisivao zasluge za njegovu veliku i nadaleko poznatu ljubav prema životinjama, iz koje se izrodila i dugovječna i voljena TV emisija.
Vidi originalni članak

Antun Ponoš, urednik i voditelj kultne HRT-ove emisije 'Kućni ljubimci', proživljava teške trenutke. Svojim pratiteljima otkrio je tužnu vijest. Ostao je bez voljenog oca.

- Otišao je, kao da je znao. Samo je zaspao utorak 23. ožujaka navečer. Još smo se nedavno čuli i pitam ga: Kako si? Kaže: spremam se na put... Hvala ti tata za sve! Bio si divan otac! Čuvali te anđeli!' - oprostio se omiljeni voditelj u emotivnoj objavi.

Upravo svojim roditeljima voditelj je često pripisivao zasluge za njegovu veliku i nadaleko poznatu ljubav prema životinjama, iz koje se izrodila i dugovječna i voljena TV emisija. 

30. ROĐENDAN EMISIJE 'Kućni ljubimci' slave, spasilo se više od 100.000 životinja

Majka Julija preminula je četiri godine ranije, a do svojih posljednjih dana pomagala je napuštenim životinjama, baš kao i Antun, u Nuštru gdje su živjeli. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RoyBean 29.03.2021.

    Dobriša Cesarić : Netko sa svojim bolom ide Ko sa otkritom ranom: svi neka vide. Drugi ga čvrsto u sebi zgnječi I ne da mu prijeći u suze i riječi. Rad'je ga skriva i tvrdo ga zgusne U jednu crtu na kraju usne. Zadršće, zadršće u njoj kadikad, Ali u riječi se ne javi nikad. Duša ga u se povuče i smjesti Na svoje dno: ko more kamen U njega bačen. More ga prima Dnom, da ga nikad ne izbaci plima.

  • Beno Taras 25.03.2021.

    Za ne vjerovati da još uvijek ima ljudi punih empatije. Plemenito su orali brazdu života!

  • bosanac 25.03.2021.

    ZAr nije to samo njegova bol? ZAšto se mora pisati o tome?? Ima čitulja, vidimo ga tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare