To je to što me zanima!

Hrvatice na odmoru: Iva Todorić otišla na more, ali se ipak brčka u bazenu, a Lidija uživa u Splitu

Brojne poznate dame na društvenim mrežama hvale se luksuznim destinacijama na kojima odmaraju ovo ljeto. I dok su neke otputovale u izvan Hrvatske, većina ih ipak uživa na našoj obali
Vidi originalni članak

Poznate Hrvatice ljeto provode na plaži, a među njima se našla i Gazdina kći, Iva Todorić, koju je naš čitatelj snimio pored bazena u hotelu u Novalji dok se družila s prijateljicama. Ispričao nam je i kako su se provodile.

POGLEDAJTE VIDEO: Vesele se ljetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iva je nakon Vortex krstarenja i Fusion festivala u Splitu došla s prijateljicom, bivšom Miss Universea, Biljanom Mančić u luksuzni hotel u Novalji na otoku Pagu.

Pridružila im se i njezina bivša kolegica iz Agrokora, Ivona Janjić, bivša glasnogovornica Antonija Alvareza III.

Iva je na bazen došla predvečer u hlačicama i rozom kupaćem kostimu te se brzo 'bacila' u mali bazen. Kasnije je fotografirala društvo prema zalasku sunca.

- Niste ni svjesni kako su dobre fotografije - govorila im je.

Društvo je nakon kupanja razmatralo gastronomsku ponudu Novalje te gdje će na večeru. Iva je navijala da odu u restoran koji je dobio prestižnu Michelinovu zvjezdicu.

OBJAVILA VIDEO Kako Lille zavodi: 'A tebi treba slatka senorita, Lidija iz Splita'

Gazdina kći je čest gost hotela u kojem odsjedaju zvijezde poput Shaquillea O'Neala, a u predvorju su je oduševile ukrasne ovčice, simbol Paga, pa se šalila na društvenoj mreži da su njezine kolegice 'ovčice'.

Na društvenim mrežama pohvalila se snimkom zalaska sunca dok je s prijateljicama pozirala za fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

- Godinama fotografiram zalaske sunca, bila sam na mnogim mjestima, ali zalasci ovdje su meni najljepši u Hrvatskoj - napisala je u objavi.

'BOMBASTIČNA' Nives Celzijus obukla bikini i počela skakati, kamera ulovila sve kuteve: 'Tresi salce i celulit'

Nije ona jedina koja se odmara na Jadranu. Pjevačica Lidija Bačić ljetuje u svom Splitu gdje se fotografirala na pješčanoj plaži u maslinastom bikiniju i istaknula svoj duboki dekolte.

- Evo me doma, bolje sam odmah - poručila je pjevačica.

Ipak, bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni' Hana Rodić je umjesto Hrvatske, otputovala u Španjolsku gdje uživa na pješčanoj plaži.

- Dugo bez mora - napisala je Hana dok pozira na plaži na Mallorci.

POGLEDAJTE ŠTO JE LIDIJA BAČIĆ LILLE LAGALA NA POLIGRAFU: 

Idi na 24sata