Show

Komentari 35

Kako Lille zavodi: 'A tebi treba slatka senorita, Lidija iz Splita'

Kako Lille zavodi: 'A tebi treba slatka senorita, Lidija iz Splita'

Lidija Bačić za društvene mreže snimila je novi video u mini bikiniju koji je istaknuo njezin 'isklesan' trbuh i grudi. Snimku je u kratkom roku lajkalo više od 12 tisuća ljudi, a u komentarima su se nizali komplimenti

Lidija Bačić Lille ne prestaje se hvaliti svojom isklesanom vitkom linijom. Ovog puta snimila je svoje tijelo u ogledalu, a na sebi je imala samo crni mini badić. Svojim pratiteljima poručila je kako im treba jedna slatka senorita, misleći na sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

A tebi treba jedna slatka senorita, Lidija iz Splita - napisala je naša Lile u opisu snimke na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Mini badić istaknuo je njezin isklesan trbuh, a gornji dio kupaćeg, njezine grudi. Video se sviđa više od 12 tisuća ljudi, a u komentarima nizali su se komplimenti.

- Lepojka - komentirala joj je pjevačica Indira Levak.

- Baš mi trebaš i to mnogo; Žestoka si tako dobra riba; Ti si kao oluja; Lidija, najjača si riba ikada - nizale su se lijepe riječi u komentarima.

Inače, Lidija Bačić snimila je duet s Nevenom Ciganovićem, a u pjesmi kojoj refren glasi 'obuci to', Cigi Lidiji sugerira što da odjene. 

- Nisam imao tremu prije ulaska u studio. Samo sam se pojavio u studiju. Znam kakve su mi mogućnosti pa nemam što izgubiti. Lidija zvuči super, a ja sa sobom nikad neću biti zadovoljan - rekao nam je Cigi.

Do suradnje je došlo nakon gostovanja Lidije Bačić u 'Modnom sudu'. Njen menadžer Fayo, koji je napisao i Cigijev prvi hit 'Candyman' prije 25 godina, došao je na ideju da snime pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO: POLIGRAF S LIDIJOM

Najčitaniji članci