To je to što me zanima!

Hrvatice nadmašile Brazilke: Nigdje nismo vidjeli te ljepotice

KNJAZOV POUČAK Robert u Brazilu nije vidio seksepilne ljepotice o kojima se toliko govori, ali je zato upoznao Kamerunca (50) koji svake godine dolazi na Zrće
Vidi originalni članak

Naš je dres u Brazilu bio hit. Stalno mi je netko prilazio i hvalio dres. Bar smo u tome najbolji kad nismo u nogometu, kaže Robert Knjaz (43).

Pratio je reprezentaciju na svim prvenstvima od 1998., osim Južne Afrike jer se nismo plasirali, a u Brazilu je bio 16 dana. Navijao je u Sao Paulu, Rio de Janeiru, Manausu i Recifeu.

- Nigdje nismo vidjeli te ljepotice kakve pokazuju na televiziji. Ne znam gdje ih drže, ali što se toga tiče, naš Jadran je puno ‘brazilskiji’ od Brazila - rekao je Knjaz. Na SP je išao s pobjednikom nagradne igre pivovare. Bili su u avionu s desetak prijatelja Vedrana Ćorluke, koji im je svima platio put i karte za utakmice.

Odmah su se sprijateljili pa je počela lambada. Knjaz će uvijek pamtiti prvih pola sata utakmice s Brazilom kad je Hrvatska vodila.

Nakon te utakmice ostao je bez glasa i zaradio temperaturu, no to ga nije spriječilo da posjeti favelu u Rio de Janeiru, gdje je igrao nogomet s lokalcima.

- Najbolje je ipak bilo na Copacabani, gdje je bilo najviše naših navijača, pa i dvije učiteljice iz Podravske Slatine koje solo idu na sva prvenstva - kaže Knjaz.

Na legendarnoj plaži naši su navijači zbunjivali južnoameričke.

- Pjevali smo im ‘Zeko i potočić’. Što oni žešću otpjevaju, to mi sporiju i nježniju. Tko zna, možda usvoje novi način navijanja - smije se Knjaz. Na izletu brodom u Manausu čekalo ga je iznenađenje.

- Upoznao sam 50-godišnjeg Kamerunca koji mi je rekao da je svake godine na Zrću. Zamislite - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • SmokeyMax 14.07.2014.

    Barem necim da se podicimo...ak vec nije nogomet...lol!

  • mjato 14.07.2014.

    knjaz je zakon!

  • pagora 14.07.2014.

    Imamo jedinstvene dresove čak ih je i Michael Palin komentirao zemlja koja obožava druženje oko stola da ima stolnjak kao nacionalni dres,ja bi to koristo kao reklamu za našu gastronomiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare