To je to što me zanima!

Hrvatska glumica oduševila je u Veneciji: Na crveni tepih došla s mužem, otkrila da stiže prinova

Ema Mur glumila je u filmu 'The Palace', Romana Polanskog, a na crveni tepih u Veneciji, na premijeru filma, došla je sa svojim suprugom Sandrom te otkrila da čekaju dijete
Vidi originalni članak

Čakovčanka Ema Mur (28) došla je u pratnji supruga Sandra Mura (33) u Veneciju gdje je na filmskog festivalu prikazan film 'The Palace' Romana Polanskog, u kojem je i ona glumila. Glavne uloge imaju Mickey Rourke, Fanny Ardant i John Cleese. 

Mur je na Instagramu objavila fotografije, a na njima se vidi i kako ona i suprug očekuju prinovu. Ema je nosila crnu asimetričnu haljinu dizajnera Francesca Murana, a prorez je dodatno naglasio trudnički trbuh. 

- Iskreno, nikada nisam sanjala da ću jednog dana slaviti premijeru svog filma na Venecijanskom filmskom festivalu. Film 'The Palace' Romana Polanskog je zaista bio nevjerojatan projekt i htjela bih zahvaliti produkciji, glumcima i nevjerojatnim agentima koji su pridonijeli ovome - napisala je Ema na Instagramu, a onda spomenula i supruga. 

- Mogućnost da podijelim ovaj trenutak s mojim suprugom je ono što je učinilo cijelu noć savršenom, potpunom i čarobnom. Volim te i hvala ti što si uvijek uz mene - poručila je. 

SADA JE EMA MUR Ema Kovač i Sandro Mur su se vjenčali u tajnosti, samo par mjeseci otkako su započeli vezu

Par se vjenčao u tajnosti u veljači ove godine, a Ema je potvrdila da se udala kada je na Instagramu promijenila prezime u Mur. 

MODEL I GLUMICA EMA Zaludila je sve Talijane, a sada ljubi bivšeg dečka Ivane Mišerić

Sandro Mur (33) je poduzetnik i vlasnik tvrtke Bellabeat, a u javnosti je bio poznat i kao bivši dečko radijske voditeljice Ivane Mišerić. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MarjanaKrstavac 06.09.2023.

    Glumica,pa gdje glumila? Iskreno da nema tva za mnoge glumce nebu ni znala,a kako pa za kazalište nemam,a i nema ga u mom kraju ali da sve su glumice i glumci, ponašaju se da su holivudske jer im je ispod časti kao glumiti na tvu , ali za mnoge nikad nebu čula toliko o našim zvijezdama.

  • global 04.09.2023.

    Lijepa, nadam se da je zbrisala iz ove glumačke kaljuže na duže

  • Zlatna Vuga 04.09.2023.

    Glumica? A u čemu je glumila? Normalno da ne možemo znati kad u svakoj predstavi, a pogotovo u serijama budu jedni te isti. Ništa više ne može bez Navojeca, Marinkovićke, Radića, Ojdaničke itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare