To je to što me zanima!

Hrvatska ima cipele u finalu Eurosonga, Konstrakta je nastupila u bijelim borosanama

Pjevačica je bila prinuđena u pomoć pozvati prijatelje koji su joj samo dan prije odlaska u Italiju dostavili jedan par. Organizatori sa RTS-a su zbog toga nazvali glumca Dejana Aćimovića iz Zagreba, koji ih je uspio pronaći za oko 250 kuna
Vidi originalni članak

Srpska predstavnica Konstrakta (42) plasirala se u finale Eurosonga, a na pozornici je nastupila u posebnim cipelama koje je nabavila u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o popularnim borosanama, a koje su za potrebe Konstraktinog nastupa dopremljene upravo iz Hrvatske.

Naime, pjevačica je imala određenih poteškoća u pribavljanju omiljene vrste obuće, budući da se borosane proizvode samo u Hrvatskoj. Borosane su izrađene od bijelog platna s prepoznatljivim otvorima na prstima i malom platformom.

Zato je bila prinuđena u pomoć pozvati prijatelje koji su joj samo dan prije odlaska u Italiju dostavili jedan par.  Urednica Zabavnog programa na srpskoj nacionalnoj televiziji, Olivera Kovačević, sjetila se našega glumca Dejana Aćimovića (58) i njegove supruge Dijane Kožul.

- Olja je naša obiteljska prijateljica. Nazvala nas je i rekla da u roku od nekoliko sati moraju imati te cipelice. Ja sam bio na snimanju pa je supruga otišla kupiti borosane da Srbija može poslati svoju predstavnicu na Eurosong - rekao nam je glumac.

DRUGO POLUFINALE EUROSONGA Srpska predstavnica Konstrakta se plasirala u finale Eurosonga

Njegova supruga je uspjela naći borosane u Zagrebu za 250 kuna. Aćimović je potom nazvao redatelja Zrinka Ogrestu, koji je krenuo s njima za Beograd. Prilikom prelaska granice carinik je redatelja pitao što mu je u kutiji, a Ogresta je rekao da su to cipele za Konstraktu.

- Rekao mi je da otvorim gepek u kojem sam imao odijelo za premijeru i jednu kutiju. Zamolio me da otvorim kutiju, ugledao je cipelice i zaželio sretan put - rekao nam je redatelj.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S KONSTRAKTOM

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dasa99 14.05.2022.

    Sa hrvatskim borosanama u finale a mi sa svim američkim vec deseti put ispadamo

  • CastingCrouch 14.05.2022.

    barem nesto iz kradeza

  • danyyyy 13.05.2022.

    Baš bih volio vidjeti da ruska predstavnica nosi obuću proizvedenu u Mariupolju od sada pa do 100 godina i da se Ukrajinci ponose tom činjenicom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare