To je to što me zanima!

Hrvatska Kim Kardashian uživa na obali: 'Život je dobar'

Beauty i fashion blogerica Jelena Perić poznata pod nadimkom 'hrvatska Kim Kardashian' ljeto provodi na našoj obali. Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije s odmora u Makarskoj.
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih hrvatskih beauty i fashion blogerica Jelena Perić (29) ovo ljeto provodi na hrvatskoj obali. Dosad je posjetila Krk, Rijeku, Kostrenu, Trsat i Makarsku. Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije s ljetovanja, a brojni obožavatelji neumorno joj ostavljaju komentare i komplimentiraju njen fizički izgled. 

Tako je Jelena u petak objavila fotografiju s bazena u kampu Poseidon Mobile Home Resort u Makarskoj. 

- Život je dobar - napisala je u opisu fotografije na kojoj u zelenom badiću sjedi kraj bazena i ispija koktel. Njeni obožavatelji i pratitelji odmah su je zasuli komentarima. 

- Život je još bolji nakon što sam vidio ovu sliku - napisao joj je jedan pratitelj, a drugi je dodao: 

"Ti si tako lijepa!"

Jelena je nakon toga objavila još jednu fotografiju s istog bazena gdje je svoje pratitelje upitala koje im je najdraže ljetno piće. Njeno je, otkrila je u opisu fotografije, kokosova voda. 

Hrvatsku beauty blogericu neprestano uspoređuju s Kim Kardashian, pa već godinama ponosno nosi nadimak 'hrvatska Kim Kardashian'. Početkom godine otkrila je kako je u vezi s nogometašem Igorom Bubnjićem (26), kada je objavila fotografiju na kojoj se drže za ruke. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • solidsnake89 23.06.2019.

    Takve krave su ikone za ove danasnje mlade junice...Zato i ima sve manje obitelji i djece...Nema za sve buduce krave dovoljno sponzora.

  • svimajednako 23.06.2019.

    Koji smijeh,zanimanje posvuduša budućnost nepoznata

  • 23.06.2019.

    Baš bezveze ,boli me k...

Komentiraj...
Vidi sve komentare