To je to što me zanima!

Hrvatska kraljica fitnessa Renata Sopek ima 'šlaufe'

Voditeljica je nosila reviju kupaćih kostima tvrtke Philippe Matignon u Boćarskom domu. Na pistu je izašla zadnja i dobila je najveći pljesak publike
Vidi originalni članak

Jelena Glišić (23), čiju je guzu premijerka Jadranka Kosor izbacila iz reklame Hrvatske turističke zajednice, otvorila je preksinoć reviju Goldenpointa u zagrebačkom Boćarskom domu. S kolegicama Doris Vrečko (26) i Sarah Ćosić (20) predstavila je najnoviju kolekciju kupaćih kostima modnih kuća Golden Lady, Hue i Philippe Matignon. Pokazale su istesana tijela, a Doris i preplanuo ten, za koji je zaslužno redovito sunčanje u solariju. Revije su iz prvog reda gledale pjevačice Maja Šuput i Nina Badrić, a Lana Klingor (30) povela je dvogodišnju kćer Kiaru. Malena je trčkarala pistom i igrala se s gostima, pa je mama s nestašnom djevojčicom ranije otišla kući. Reviju je zatvorila RTL-ova voditeljica Renata Sopek (30). Prošetala je u crvenom bikiniju ogrnuta pareom dok su po njoj padale zlatne konfete. Najpoznatija hrvatska instruktorica fitnessa pokazala je savršene trbušne mišiće, ali i male “šlaufove” na rebrima.
- Nisam pobornica dijeta i ne odričem se hrane. Sve rješavam vježbanjem - rekla je Renata. Ljeto će provesti na Jadranu sa zaručnikom Sergejem Bijelićem (35).

Idi na 24sata

Komentari 66

  • dusansk 28.05.2010.

    Od svih ovih manekenki najbolja mi je Nina Badrić..............

  • yamahafzr 28.05.2010.

    e da mi viditi slaufe od ovog sto je pisao ovo

  • anjica 28.05.2010.

    ej ljudi kako možete pričat da nema ni grama sala? koji vam je???

Komentiraj...
Vidi sve komentare