To je to što me zanima!

Hrvatska manekenka Nera je predstavila liniju donjeg rublja na Milanskom modnom tjednu

Nera Lešić je bivša Miss Europe, magistrica međunarodnih odnosa i dizajnerica donjeg rublja. Na jesenskom Tjednu mode u Milanu predstavila je novu kolekciju svog branda Nera Lingerie
Vidi originalni članak

Manekenka i modna dizajnerica Nera Lešić prije dva tjedna je predstavila novu kolekciju donjeg rublja svog branda Nera Lingerie na jednom od najvažnijih svjetskih tjedana mode, onom Milanskom.

- Najponosniji trenutak u mom životu! Revija na Milanskom tjednu mode, uz sve najveće modne marke, san je svakog dizajnera ... i mi smo ga ostvarili! - napisala je Nera na društvenim mrežama uz fotografije manekenki na modnoj pisti.

- Osjećam se tako blagoslovljeno i zahvalno Svemiru što sam bila pozvana i sudjelovala! Prošli mjesec je za mene bio prilično težak, ali kako se kaže: 'Kad Bog zatvori jedna vrata, otvori prozor', u mom slučaju otvorio je ogromna vrata! I ne mogu biti sretnija... - dodala je, te zahvalila svima koji su je podržavali.

JASMINA HDAGHA Hrvatska manekenka otkrila: 'Kada kćeri moram dati lijek srce mi se stegne, strah me je'

Na službenoj stranici njezinog branda Nera Lingerie piše kako je riječ o donjem rublju ručno rađenom u Parizu. Nera, koja je 2017. bila Miss Europe, također je i magistrica međunarodnih odnosa i diplomacije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maestral1990 12.10.2021.

    Lijepa cura. I pametna, čini se.

  • 12.10.2021.

    Boze dragi, kakvo prelijepo cheljade!!! Cini se i prirodna! Blago njoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare