To je to što me zanima!

Hrvatska manekenka objavila prvu fotku s dečkom: Obećavam ti da ću se smijati tvojim šalama

Manekenka nije na prvu htjela otkriti o kome je riječ, a kasnije se saznalo da je njezin novi dečko poduzetnik koji je od prije poznat javnosti te koji je bio u romantičnoj vezi s poznatom radijskom voditeljicom
Vidi originalni članak

Manekenka Ema Kovač (27) nedavno je otkrila da je u vezi sa poduzetnikom Sandrom Murom (31). Sada je podijelila njihovu prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan rođendan ovom nevjerojatnom čovjeku. Obećavam da ću se uvijek smijati svim tvojim šalama - napisala je u poruci posvećenoj dečku.

Kovač je jednom prilikom za Story.hr ispričala kako nema točno određeni tip muškarca.

GLUMICA I MODEL Čakovčanka Ema Kovač: 'Zbog Polanskog sam naučila ruski'

- Nisam tip cure koju može osvojiti neka lista karakteristika! Bitno mi je da moj muškarac ima osobine poput iskrenosti, da je vjeran, da me može nasmijati, da možemo uvijek sve dijeliti i pričati o svemu, ali ono što je presudno je da to bude ipak zaista jedinstvena osoba. Netko kome se divim i koga poštujem - rekla je.

Ema i Sandro tek su nedavno uplovili u romantične vode, a oboje su prije bili u ozbiljnim vezama. Ema je bila u romantičnoj vezi s Gennarom Lilliom, a Sandro s radijskom voditeljicom Ivanom Mišerić.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S DUŠANOM BUĆANOM

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 18.11.2022.

    Tkoooo???

  • _Varešak_ 17.11.2022.

    Četrdeset lila sa krevrtom

  • pocetnik 17.11.2022.

    mozes samo zamisliti koja je to ljubav..nakon dugogodisnje veze ljubav s drugom plane u 90 sekundi..hrvati su fenomeni--najbolji ljubavnici, 99 posto svi poduzetnici, i svi do jednog imaju kredite u svicarcima...zene su im vjerne dok su pored njih..kasnije kako kome zapadne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare