To je to što me zanima!

Hrvatska manekenka se fotkala gola u 9. mjesecu trudnoće

Jasmina je još prije 11 godina odlučila otići u Los Angeles i posvetiti se životu daleko od očiju javnosti. Danas je osobna trenerica i bavi se jogom. Otkrila je kako čeka dijete s glazbenim producentom Jimom Kaufmanom
Vidi originalni članak

Domaća manekenka libijskih korijena, Jasmina Hdagha (36), nekada je glasila za jednog od najtraženijih modela u cijelom svijetu. Javnost je pamti i kao bivšu djevojku hollywoodskog glumca Billyja Zanea (54) s kojim je prekinula 2010. nakon nekoliko mjeseci veze. 

POGLEDAJTE VIDEO: Naomi Campbell sve dezinficira 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jasmina je još prije 11 godina odlučila otići u Los Angeles i posvetiti se životu daleko od očiju javnosti. Danas je osobna trenerica i bavi se jogom, a na društvenim je mrežama otkrila i kako čeka dijete s glazbenim producentom Jimom Kaufmanom.

U 5. MJESECU TRUDNOĆE Hrvatica je ljubila holivudskog zavodnika: Sad otkrila 'trbuščić'

Sada je, kako kaže, trudna 40 tjedana, a odlučila je objaviti i fotografije na kojima je potpuno gola.

- Ne mogu dočekati da upoznam svoju djevojčicu. I dalje se stalno krećem i vježbam, čini se kako mojoj curici ništa ne smeta - komentirala je bivša manekenka. Dodala je kako neke vježbe ipak mora izmijeniti zbog sve većeg trbuha, a oko prehrane joj pomaže dečko Jim. 

- Jim je stvarno jako divan, a ovih mjeseci posebno pažljiv i brižan. Stalno mi želi kuhati, peći meso i pripremati klopicu. Tako da se ne mogu žaliti, samo riječi hvale imam. Bez obzira na to što sam počela jesti meso u zadnje vrijeme, ipak više volim svoje povrće i voće. Moram priznati da bi sve dala da imam sada naše domaće hrvatsko voće i povrće. Naime, organsko voće i povrće ovdje zaista nema ni približno okus kao naše pravo domaće - rekla je Jasmina za Story.hr.

Dodala je i kako curici razmišljaju dati ime Sedona jer ima posebno mjesto u njihovim srcima. 

Inače, Jasminina mlađa sestra, manekenka Sara Hdagha u vezi je s glumcem Dušanom Bućanom (44). 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • R.J.B.L 15.03.2021.

    Mogla je i bez ovoga...

  • Obren257 14.03.2021.

    Nisam znao,da su i vjestice egzibionistice.

  • dalijan 14.03.2021.

    Ovo manekenka,😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare