To je to što me zanima!

Hrvatska treća na kladionicama za Eurosong: Ove dvije zemlje su ispred nas, poslušajte pjesme

Od utorka je Hrvatska na trećem mjestu na kladionicama za Eurosong, a ispred nas su Ukrajina i Italija. Ukrajinski predstavnici pobijedili su i 2022. godine, a kladionice im opet predviđaju pobjedu...
Vidi originalni članak

Unatoč tome što Hrvatska još nije odabrala pjesmu koji će nas predstavljati na Eurosongu, uspela se na visoko mjesto na kladionicama. Trenutno je 3. favorit za osvajanje Eurosonga po kladionicama, sa sedam posto šanse za pobjedu.

Šanse na kladionicama su nam naglo porasle nakon što je Baby Lasagna objavio spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' s kojom će se natjecati na Dori. Mladi glazbenik je po domaćim kladionicama uvjerljivi favorit za pobjedu na Dori.

Ispred nas su samo Ukrajina i Italija, koje su već odabrale svoje pjesme. 

Ukrajina je početkom veljače odabrala predstavnika za Eurosong, a to su Alyoni Alyoni Jerry Heil koje su s pjesmom 'Teresa & Maria' pobijedile na izboru Vidbir.

Italija je nedavno odabrala svoju predstavnicu za Eurosong, a riječ je o Angelini Mango. Mlada pjevačica odnijela je pobjedu na glazbenom festivalu Sanremo s pjesmom 'La Noia', s kojom će predstavljati Italiju na Eurosongu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • simonairena 22.02.2024.

    nek smo mi vec i pobijedili😂😂😂😂

  • ment4l 21.02.2024.

    Ako se posalje Lasagna imamo realne sanse stvarno nakon puno godina bit ajde bit cu skroman i reci top 10, iako pjesma je stvarno brutalnaa, decko ima glas boli glava, ako i scenski nastup spoji nekako sa svime, top 5 bez sumnje onda, ako ne i pobjeda, dugo ovako nesto nismo imali, a bio je rezerva sto je najjace, katastrofa

  • nec.1996 21.02.2024.

    Tko i koja pjesma ide od nas??

Komentiraj...
Vidi sve komentare