To je to što me zanima!

Hrvatski glumac Božidar Alić 'obrisao' podočnjake

Božidar Alić glumi u povijesnoj sapunici “Ponos Ratkajevih”. Kako bi izgledao kao grof, otišao je estetskom kirurgu Aleksandru Milenoviću
Vidi originalni članak

Ne možeš glumiti plemića, a biti izgužvan u licu i debeo, kaže Božidar Alić (52), koji u povijesnoj sapunici "Ponos Ratkajevih" igra grofa Karla Ratkaja. Kako bi izgledao mlađe, Alić je ljetos bio na estetskoj operaciji kod kirurga Aleksandra Milenovića, koji mu je blefaroplastičnim tretmanom odstranio višak kože i masnih jastučića s gornjih i donjih kapaka.
- Zbog naboranih kapaka i oteklih podočnjaka izgledao sam podbuhlo i već sam godinama razmišljao o blefaroplastičnom tretmanu - priča Alić zadovoljan svojim novim, 10 godina mlađim izgledom. Supruga Sanda bila je protiv te operacije, pa je Alić kirurgu išao sam. Sretan je što je Sanda uzela slobodne dane te bila zajedno s njim prvih dana snimanja sapunice.
Alić je stalno na dijeti kako se ne bi udebljao, a nakon snimanja sapunice ići će na face lifting.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NewYork 24.09.2007.

    Izgužvan je i debeo jer je kronični alkos, al ne - bolje plastičnjak nego odvikavanje od cuge. Fuj!

  • lidl 21.09.2007.

    Oavj ko neka pič..ca

  • Pero Kvržica 21.09.2007.

    Baš sam se pitao šta se događa s toliko važnom ličnošću kao što je Božidar Alić. Neki dan nisam mogao spavati od brige. Zaspao sam tek kad je pala noć. Hvala na ovoj vijest, od srca hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare