To je to što me zanima!

Hrvoje Rupčić i Marija prvi su ispali iz Plesa sa zvijezdama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U plesu odluke oba para dobila su jednaki broj glasova, ali predsjednik žirija Dinko Bogdanić odlučio je da će u showu i dalje nastupati Ivana Brkljačić i Marko Herceg
Vidi originalni članak

Hrvoje Rupčić i Marija Stošić te Ivana Brkljačić i Marko Herceg nakon plesa odluke, koji su plesali jer su bili dva najlošije rangirana para po zbroju glasova publike i žirija, dobili su po dva glasa od četvero članova žirija. Prema pravilima, predsjednik žirija mogao je promijeniti mišljenje, ali Dinko je svoj glas ipak dao bivšoj sportašici i Marku Hercegu.

- Ostat ću dosljedan kao i uvijek i neću mijenjati odluku - komentirao je Dinko. 

Rupčića je u studiju bodrila djevojka Zrinka Cvitešić. Pobjednica prve sezone plesnog showa izgledala je tužno i razočarano nakon ranog ispadanja svog dečka. Najviše bodova u drugoj emisiji pete sezone showa dobili su Nera Stipičević i Damir Horvatinčić. Žiri im je dao prvu desetku u ovoj sezoni uz komentar da je njihov ples bio najbolji dosad. Milka je čak dodala da je Damir probudio ženu u Neri. 

Hrvoje podsjeća na Banderasa

Na pjesmu 'Beautiful Maria of My Soul' Hrvoje Rupčić i Marija Stošić zaplesali su rumbu. Dobili su uglavnom pohvale žirija pa im je Davor rekao da su dobro odglumili emocije, a Dinko im je čestitao jer su se opustili. 

- Meni je bilo dobro, a Hrvoje me malo podsjeća na Banderasa uz ovu pjesmu - rekao je Elio, nakon čega su se čuli povici odobravanja iz publike. 

Duško se odmah našalio kako se najglasnije zaderala Zrinka Cvitešić, a ona je uz smijeh sakrila lice rukama. 

Ivana Brkljačić i Marko Herceg zabavili žiri

Bivša sportašica i Marko sudjelovanje u daljnjem natjecanju ostvarili su kroz ples odluke, ali malo tko je očekivao takav rasplet. Par je u regularnom dijelu imao problema sa quickstepom i Elio im je rekao da im je falilo tehnike, ali da su barem napravili show i zabavili sve koji su ih gledali. Davor im je zamjerio što su počeli dobro, a onda bili sve gori i gori. Dodao je i da je Ivanin izraz lica dok pleše kao da govori 'Tko je dao muškima da vode?'. Nasreću, kad je došlo vrijeme za ples odluke, par se oslobodio i uvjerio žiri, a prvenstveno Dinka, da zaslužuju prolaz dalje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vemi 08.11.2010.

    A mene sada zanima kako se u prošlim sezonama odlučivalo o pobjedi onda kad su dve para imala isti broj bodova!!!! Meni ovo sve miriše na namještaljku za narod, te da na kraju ipak ONI izbace koga hoće! Iako.... skroz mi je drago da je onaj bradati ispao. Neka Brkljačićke!

  • aniramida 07.11.2010.

    iritira me, ali ima puno gorih

  • gunner18 07.11.2010.

    bilo je i gorih.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare