To je to što me zanima!

Hrvoje Rupčić: Samo su mi djeca važnija od Zrinke...

Glazbenik preko pisma poručuje kako je spreman prihvatiti osude javnosti zbog afere sa Zrinkom Cvitešić. Njihova je "krivnja" što su se zaljubili
Vidi originalni članak

Nakon premijere predstave “Dantonova smrt” u zagrebačkom HNK glazbenik je glumici čestitao strastvenim poljupcem. Zrinka Cvitešić (29) i Hrvoje Rupčić (38) više ne skrivaju ljubav. U pismu koje je poslao Storyju glazbenik je priznao da se zaljubio. Odlučio je, kaže, progovoriti prvi i posljednji put.
“Moj brak s Tinom je u završnoj fazi i više ne živimo zajedno. Preostaje još samo da se to i administrativno riješi. Imali smo mnogo lijepih zajedničkih trenutaka i Tini ću biti doživotno zahvalan što mi je podarila dva prekrasna sina”, piše na početku pisma. Rupčić je nedavno snimljen kako seli stvari u Zrinkin stan na Jarunu. Dan poslije, “slučajno” su se susreli tijekom vožnje biciklima oko jezera. Hrvoje je bio sa sinovima Noom (11) i Jakovom (4), a Zrinka s nećakinjom. Zbog djece se nisu niti pogledali. Hrvoje Rupčić u pismu je zahvalio i supruzi Tini (37) govoreći kako cijeni to što o njemu nije rekla ništa loše iako ju je duboko povrijedio. “Za osobu (Zrinku) koja se pojavila u mom životu i koju se krivi za moj svršetak braka, vjerujem da je moja srodna duša koju čovjek nađe jednom u životu, ako ima sreće”, stoji u pismu. Frontman Cubisma dodao je da je jedina Zrinkina krivnja to što joj se zbila ljubav života. Pohvalio ju je pišući kako je divna i kvalitetna te da su njezino ime i dignitet blatili. “Ako nečije postupke treba suditi, onda su to moji... To što sam pronašao vrjednije je od većine stvari koje su mi se zbile u životu. Zapravo, vrjednije su od svega osim moje djece, koja su mi najdragocjenije blago”, emotivan je Rupčić. Kaže kako je skrivao ljubav sa Zrinkom samo zbog svima njima bliskih ljudi.       

TINI JE 'TAK SVEJEDNO'
Oprostila sam mu jer ga volim, izjavila je Tina Rupčić (37) nedugo nakon što joj je Hrvoje priznao aferu sa Zrinkom. Rupčić joj se nakon višemjesečnog preljuba na Silvestrovo vratio u zagrljaj.
- Od tog trenutka pa do danas živimo iz dana u dan, sretni smo i mi i djeca što su turbulentni dani iza nas - bila je optimistična Tina u siječnju. Sretni su bili oko dva tjedna. Objavljeno je kako se Rupčić opet tajno viđa sa Zrinkom, a ona mu šalje poruke da će ga uvijek čekati. Tina se odlučila razvesti. Kaže da ne želi imati posla s njima niti biti dio ljubavnog trokuta. Svejedno joj je, zanimaju je samo djeca.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • miss parson 02.05.2009.

    da je pametni gentleman - nije. a da je blesav, egoističan i nezreo - je. jer, ženi koja ti je rodila dvoje djece koja su ti kao najvrednija na svijetu i koja, kako sam kaže, o njemu nije rekla nijedne ružne riječi, ne priznati da je bar svojedobno bila ljubav tvog života i to u \"pismu javnosti\" (prema kojoj se cijelo vrijeme odnosi s visoka i s prezirom, iako se za istu tu javnost kad mu je pasalo naslikavao do besvijesti) - i nije neka fora. Iako, dobar dio tog pisma vjerojatno potječe od njegove teatralne, manipulativne i zanatu vične drage. Koja je cijelo vrijeme ovog javnog \"razapinjanj\" kao zadržala dostojanstvo i dignitet - osim što je intervjuu koji je pratio modni prilog s njom u storyju prepun ljigavo-misterioznih izjava o Njemu. Koja nesigurna famme fatale - još bi čovjek pomislio da sve radi zbog silne ljubomore na Tinu. A ruku na srce, i ima na koga biti ljbomorna. vrijeme će pokazati tko je(i što) u svemu ovom dobio, a tko izgubio.

  • bulka 01.05.2009.

    Draga Tina imas podrsku vecine zena jer si pokazala da si dama nacinom kako si se postavila nakon gadosti koje su ti napravili oboje.Tebe ceka tvoja sreca, a mlada gospodicna Zrinka ocito nezna da je oteto,prokleto i da se sve vraca i da te onaj gore kad,tad kazni ako drugima radis zlo.Nemre to dobro zavrsiti.U svakom slucaju prestrasno je da jedna mlada djevojka koja je i javna osoba od svih muskaraca na svijetu besramno se upusti u vezu sa covjekom koji ima dvoje dijece.Sramota je njegova prica da su mu dijeca vazna a tako im zagorca dijetinstvo i povrijedi im majku koja svakom dijetetu najvaznija.Zakljucak je da se radi o sebicnim,i egoisticnim osobama kojima je vaznije osobno zadovoljstvo nego sve sveto sto bi covjeku trebalo biti.

  • dambo 30.04.2009.

    evo vam tu Mirelicu veliku kao\"palaca\"i iz svog iskustva tvrdi da su ovo dvoje zaljubljeni a nije to samo seks,kao iskusna teta jos se svima obraca sa \"djeco\"....ha,ha,ha....jako je pametna nema se tu sta rec....jedino takve kao ona odobravaju postpuke ovog Hrvoja i Zrinke.....mogu mislit kako je zavidna sto je Hrvoje napistio zenu i djecu zbog ljubavnice a ona ostala nogirana...ne znam zasto se pise toliko o ovim ljudima koji su preljubnici,ljubavnice,rasturacice brakova,vanbracne djece....zar ne mislite da sve to lose utice na odgoj djece?

Komentiraj...
Vidi sve komentare