To je to što me zanima!

Htio izgledati kao Pitt: S 19 se navukao na estetske operacije

Reid Ewing u seriji 'Moderna obitelj' utjelovio je Dylana, glupavog dečka Haley Dunphy. U Hollywood je došao s 19 godina i navukao se na estetske operacije
Vidi originalni članak

Reid Ewing (27) u Hollywood je stigao 2008. godine kada mu je bilo 19 godina. 

- Zaista sam mislio da ću odjednom izgledati kao Brad Pitt, ako se podvrgnem jednoj operaciji - rekao je Reid u intervjuu za Huffington Post. Objasnio je kako je mislio da će mu to pomoći u karijeri. 

Glumac si je ugradio velike implantate u obraze, na nagovor kirurga. Kada je probudio na operacijskom stolu, počeo je plakati i vrištati od bolova, a kirurg i njegovo osoblje su mu se smijali, otkrio je Reid koji je dobio ulogu u 'Modernoj obitelji' 2010. godine. 

Reid Ewing 2010. godina (Profimedia.hr)

Ewing je objasnio da pati od psihološke bolesti zbog koje je bio ovisan o plastičnoj kirurgiji. Niti jedan kirurg, kaže, ga nije pitao za psihičko zdravlje. Sve što su htjeli znati je ima li glumac povijest depresije u obitelj. Ewing je svakome odgovorio potvrdno, no svaki ga je odlučio svedeno operirati. 

Nakon implantanta u obrazima, Ewing je dodao implantant u bradu. No, rezultat mu se nije sviđao pa se vratio u kliniku da mu dorade učinjeno. 

Reid Ewing 2012. godina (Profimedia.hr)

- Sve se to događalo dok sam snimao Modernu obitelj. Većinu vremena su kamere obilježavale moje nove implantate i druge, manje zamjetne, operacije koje sam imao na licu. Niti jedna od tih operacija nije dugo trajala niti je bila vrijedna novaca - ispričao je glumac koji sada žali za svakom operacijom.

- Kada se pogledam prije svega, shvaćam da mi niti jedna nije trebala. Trebao sam popravak 'u glavi', a ne na licu - zaključio je glumac. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 20.11.2015.

    pit ispa pituljica

  • Dario Buden Dubec 20.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • modna ikona 20.11.2015.

    koji frik

Komentiraj...
Vidi sve komentare