To je to što me zanima!

'Htjela bih imati puno djece, ali trenutačno nisam zaljubljena'

Ne znam može li žena biti u potpunosti sretna i ako je sama, a jesam li ja trenutno najsretnija u životu? Maybe, poručila je Lana uoči svog nastupa na CMC festivalu
Vidi originalni članak

Pjevačica je uoči svog nastupa na CMC festivalu gostovala na Narodnom radiju gdje su o njoj progovorili i njezini kolege.

- Ovo je naše prvo glazbeno druženje. Do sad smo bili samo na bok, bok, no nikad se ne zna. Možda nam se i dogodi suradnja - rekao je Ivan Zak.

Luka Nižetić rekao je da ga s Lanom povezuje 'prijateljstvo, glazba i smisao za humor. Voditeljica Ivana Mišerić otkrila da često dok čita vremensku prognozu u kojoj najavljuje vrućine, izgovori Lanine stihove 'gola, gola' iz pjesme 'Majica'.

U studiju su bili i Lanini suradnici. Tekstopisac Fayo njezinu je desetogodišnju karijeru opisao kao put bez greške, redatelj Dario Radusin za njihov je odnos rekao da je kao brak koji se nikad neće raspasti, a Shalla iz grupe Connect dodao je da se s kreativcima poput Lane najbolje zakopati u studio i samo raditi dobru glazbu.

Lana je odgovorila i na nekoliko pitanja o sebi.

- Voljela bih jednog dana imati puno djece, ali trenutno nisam sretno zaljubljena. Ne znam može li žena biti u potpunosti sretna i ako je sama, a jesam li ja trenutno najsretnija u životu? Maybe - poručila je pjevačica i otkrila da bi se jednog dana voljela baviti novinarstvom, ali onim koji obrađuje socijalne teme.

Na pitanje smeta li ju kad je uspoređuju s drugim pjevačicama, odgovorila je: 'It's ok'.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • StjepanValjak 13.06.2015.

    Za imati djecu ne moraš biti zaljubljena dovoljno je da se naguziš.

  • kokaza5 13.06.2015.

    Pusti draga puno djece, nije to samo tako. Jedno za veselje i uživaj. Imaš još vremena, neka bude beba kao plod obostrane velike ljubavi, drugačije nije dobro za nikoga.

  • ibracadabra09 13.06.2015.

    U radu je spas..Lana šta čekamo? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare