To je to što me zanima!

HTV je skinuo reklamu s Đelom Hadžiselimovićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Reklama za Škodu sa sloganom “Odabrao Đelo Hadžiselimović” emitira se na RTL-u i Novoj, ali HRT ju je izbacio iz svojih programskih shema
Vidi originalni članak

Nedavno smijenjeni urednik Dokumentarnog programa HTV-a Đelo Hadžiselimović snimio je reklamu za Škodu koju je HRT odlučio skinuti s programa. Reklama završava dobro poznatim sloganom “odabrao Đelo Hadžiselimović”, a kaže se i da je “tekst čitao Miljenko Kokot”, kao i na mnogim HTV-ovim dokumentarcima.
- Taj spot se privremeno neće emitirati jer se provjerava jesu li uređeni odnosi svih strana sudionica u spotu - potvrdio je glasnogovornik HRT-a Janoš Roemer da je nacionalna TV kuća odlučila maknuti reklamu koja promovira i jedan od njihovih među gledateljima najomiljenijih brendova. Splitska grupa St!llness je, podsjetimo, snimila album “Sve što znam o životu je...odabrao Đelo Hadžiselimović”, popularni slogan tvrtka WGW stavlja na svoje majice, a koristi se i na istarskom Sajmu knjige. HRT slogan “odabrao...” nije zakonski zaštitio, a izgleda da ih smeta samo kad se pojavljuje na njihovoj televiziji. Sporna reklama i dalje će se prikazivati na HRT-ovim konkurentskim televizijama, RTL-u i Novoj. Đelo Hadžiselimović nije htio komentirati probleme oko reklame.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Keksolino 04.06.2008.

    Ja hocu da mi ĐELO ODABIRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ĐELO ZA PREDSJEDNIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Elio 04.06.2008.

    Đelo je zakon :DDDD

  • direktor 04.06.2008.

    čija je to televizija hrt??? ja to negledam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare