To je to što me zanima!

HTZ: Anđa Marić tražit će zvijezde umjesto Radan?

Jelena Radan više neće biti član žirija u showu "Hrvatska traži zvijezdu" uz Tonyja Cetinskog i Gorana Lisicu Foxa jer priprema novi album
Vidi originalni članak

Radim na novom albumu i nemam vremena raditi oba posla istodobno. Odlučila sam odustati od showa. Drago mi je što sam bila dio tima, kazala nam je Jelena Radan (34). Pjevačica je u prvoj sezoni showa “Hrvatska traži zvijezdu” bila u žiriju s Goranom Lisicom Foxom i Tonijem Cetinskim. S dečkima je odradila tri audicije, a svoje će mjesto sad prepustiti drugom. Nagađa se kako će je zamijeniti pjevačica Anđa Marić (32), koja godinama živi u Sloveniji sa suprugom Primožom i sinom Gašparom (6). Jelenu je ta informacija pozitivno iznenadila jer smatra kako bi ona bila odličan izbor. Anđa, koja je sa svojim bendom nedavno izdala album “Kisha”, kazala je kako je dobila ponudu.
- Dolazim na razgovor potkraj tjedna i oduševljena sam. Ne znam kakvi su uvjeti, ali sam zainteresirana - kaže bivša pjevačica benda Flare. Na RTL-u nisu htjeli ništa službeno potvrditi.

BOJAN RADI NA PRVOM ALBUMU
Bojan Jambrošić okupio je zavidnu ekipu. Uz Tonija tu su Ante Pecotić, Igor Ivanović i Miro Buljan, a pjevat će i u Areni prije Backstreet Boysa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • axlica 03.11.2009.

    kaj radan netko sluša??

  • WebSuperman 03.11.2009.

    audicije su jedino što valja, jedino što me nasmijalo do suza...sve ostalo je sranje

  • HellbAni_1 03.11.2009.

    a koja je ta... ? ... a sto netko gleda to ? :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare