To je to što me zanima!

Hugh Hefner otkrio: Nevinost sam izgubio tek u 22. godini

MASTURBIRATI JE POČEO S 18. GODINA Osnivač Playboya otkrio je da je bio vjeran u braku dok su ga dvije bivše supruge varale. Nedavno se zaručio s djevojkom
Vidi originalni članak

Osnivač Playboya Hugh Hefner (84), koji je tijekom božićnih blagdana zaprosio zečicu Crystal Harris (24), otkrio je u intervjuu za New York Times da s njom planira provesti ostatak života.

- To je to. Ona je jako posebna djevojka i očekujem da ću s njom provesti ostatak života - rekao je Hefner.

Priznao je da su ga njegove dvije bivše supruge varale i da se u braku s Kimberley Conrad osjećao loše. Iako su se rastali 1998. godine brak je okončan tek prošle godine. Kaže kako je zbog toga počeo izlaziti s Brandy, blizankama Sandy i Mandy, a jednom je živio s čak sedam mladih djevojaka. Osnivač Playboya priznao je i da je masturbirati počeo s 18. godina te da je nevinost izgubio u 22. godini.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KanaanZg 08.02.2011.

    logicno da je s 22 izgubio ...kad je bio pubertetlija nikad nisi znao kad ce indijanci napast, kome je do sexa bilo tada??

  • chevaper 08.02.2011.

    TEK SA 18 poceo sapunjat mačora?! pff ja mislim da sam ja negdje oko 11te... sad znam zasto moze se jos hvatat sa mladim zdrijebicama :)

  • dirty 08.02.2011.

    a ima šarma, mora mu se priznati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare