To je to što me zanima!

Hugh Jackman: Mislim da bi Hardy bio baš dobar Wolverine

Kako odmiče vrijeme, postaje jasno da treba naći zamjenu za Hugha Jackmana, koji snima još samo jedan film u ulozi poznatog divljaka s kandžama, Wolverinea
Vidi originalni članak

Hugh Jackman , kojeg možete pogledati u nadolazećem hitu ‘Pan’ , će se od Wolverinea oprostiti u narednom nastavku serijala o Wolverineu. No to ne znači da će serijalu biti kraj, jer dostojnih  zamjena uvijek ima. Srećom, i Jackman ima nekih ideja o tome tko bi mogao dostojno ispuniti tu ulogu i nabaciti adamantijumske kandže.

- Nisam puno o tome razmišljao. Često me pitaju to pitanje, ali ja uvijek kažem ‘Ne želim olakšati studiju da me zamijeni’. Moram još jedan film snimiti. Siguran sam da već razmišljaju o tome, i vjerojatno postoji neki glumac kojem su rekli ‘pssst, tebe želimo, ali nemoj nikome reći’ - izjavio je Jackman u intervjuu na setu ‘ Pana ’.

No nakon malo razmišljanja, Hugh je ipak došao do odgovora.

- Mislim da bi Tom Hardy bio odličan Wolverine. Svakako je mlađi od mene. - rekao je Jackman.

Hardyju to ne bi bio prvi izlet u stripovske vode. Sigurno ga se sjećate u hvaljenoj interpretaciji Banea iz trećeg dijela Batmana. A kako se čini da će i glumiti u adaptaciji stripa ‘100 metaka’ (nadajmo se u ulozi agenta Gravesa), zasigurno mu ne bi bio problem prihvatiti još jednu stripovsku ulogu. Doduše, priča se i o mogućnosti da postane James Bond po odlasku Daniela Craiga . Svakako su mu opcije otvorene nakon odlično prihvaćene 'Legende' .

A što s Hughom Jackmanom nakon ‘ Pana ’ i Wolverineovog nastavka? Hoće li zvijezda glumiti i u ‘ X-Men: Apokalipsa ’? Hoće li se pojaviti i u ‘ Deadpoolu ’ ili ‘ Gambitu ’? To još treba vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nightcrawlerz 26.09.2015.

    slazem. vjerujem da bi hardy bio odlican wolverine

  • El Tractor 25.09.2015.

    Hardy je dosad do jednu svoju ulogu maestralno odigrao, tako da ne vidim razloga zašto nebi i ovu ako je prihvati....posebno u Bronsonu i Warrioru je bio fenomenalan.

  • Gambit 25.09.2015.

    100% se slazem

Komentiraj...
Vidi sve komentare