To je to što me zanima!

Huligan kao tajni agent: Može li išta u toj priči otići po zlu?

Sacha Baron-Cohen očigledno neće mijenjati formulu koja radi, pa ćemo ga tako opet gledati u ulozi popriličnog idiota koji se ipak dobro snalazi u novom okolišu
Vidi originalni članak

Nakon objavljenog prvog foršpana, koji je bio prosječno dobro prihvaćen, Baron-Cohen je očigledno uvidio da je potrebno malo povećati uloge. Stoga se u novom foršpanu pojavljuje značajno više i humora i akcije.

Osim više humora i akcije , ovaj put smo dobili i prve naznake glavnog negativca, tj. glavne negativke koju glumi Penelope Cruz u prvoj svojoj ulozi takve vrste. Izuzev nje nam je pokazan i Ian McShane, koji očigledno glumi šefa tajnog agenta.

YouTube/Screenshot

Film u kina stiže početkom ožujka naredne godine, a osim Sache Baron-Cohena i Marka Stronga ćemo moći vidjeti i Penelope Cruz, Iana McShanea, Rebel Wilson i Islu Fisher u sporednim ulogama. Redatelj je Louis Leterrier koji je već režirao svjetski poznate hitove 'Transporter', 'Nevjerojatni Hulk', 'Sudar titana' i 'Majstori iluzije' , pa nismo nimalo zabrinuti hoćemo li dobiti zabavan film.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare