To je to što me zanima!

Huljić: 'Nešto se može učiniti i poslije pedesete, ja sam dokaz'

Član žirija novog showa 'Nikad nije kasno' Tonči Huljić našalio se na svoj račun pa je objasnio kako je ono što se traži u showu zaista moguće te da je on pravi primjer za to
Vidi originalni članak

U nedjelju u 20 sati na RTL-u počinje novi glazbeni show 'Nikad nije kasno' kojeg vode Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole, a u kojem je stalni član žirija Tonči Huljić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je nit vodilja cijelog showa da za ispunjenje snova doista nikad nije kasno i Tonči je kazao da se vodi tom mišlju.

- Vjerujem da se od ljudi može učiniti nešto i nakon pedesete godine. Ja sam živi dokaz toga. Nakon pedesete sam odlučio pjevati. Jest da je to grozno, ali meni je dobro - našalio se Tonči na vlastiti račun, a Jole mu je poručio da je pozvan kao član žirija jer je pošten. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • arsenal 19 26.01.2017.

    Molim te nemoj više pijevat.

  • +Shalom+MI86+ 26.01.2017.

    Dokaz da u RH svatko moze uspjeti.. Covjek bez sluha i glasa ce vjerojatno izgraditi pjevacku karijeru i biti uzor nekim novim klincima.. Dobar primjer za laku zaradu i lagodan zivot... Krevelji se, navuci sako i malo se nasminkaj.. Huljicu moj.. Sreca pa nemas sluha, jer da se cujes kako zvucis vjerojatno bi se do kraja zivota bavio pantomimom

  • 26.01.2017.

    Čija je to licenca? Čini mi se da u Srbiji imaju isti ovakaw show?

Komentiraj...
Vidi sve komentare