To je to što me zanima!

Hulk Hogan: Stavio sam si pištolj u usta i htio se ubiti

Sjedio sam, pio po pola velikog Xanaxa i zalijevao ga rumom, opisao je Hulk Hogan trenutke prije nego je stavio pištolj u usta i htio si oduzeti život
Vidi originalni članak

Vrtio sam prst na okidaču pištolja prije nego što sam ga stavio u usta. Osjećao sam da sam dotaknuo dno. Glas u mojoj glavi stalno mi je nešto govorio. Prvo da povučem okidač pa onda da samo kukavice počine samoubojstvo. Mislio sam i da bi mojoj obitelji bilo bolje bez mene, zabilježio je u svojoj biografiji 'Moj život izvan ringa' hrvač Hulk Hogan (56). U posljednji trenutak život mu je spasila Laila (32), kći Muhammada Alija (68) koja ga je nazvala na telefon.
- Samo sam sjedio, pio sam po pola velikog Xanaxa i zalijevao ga rumom - rekao je. Kaže da se njegov svijet srušio u jednom trenutku. Supruga Linda (50) ostavila ga je nakon 23 godine braka, sin mu je bio u zatvoru jer je skrivio automobilsku nesreću u kojoj mu je najbolji prijatelj ostao nepokretan, a kći nije htjela razgovarati s njim jer ga je krivila što je majka otišla.
- Kuća je bila prazna. Pretiha. Ne snalazim se dobro dok sam sam. Moja djeca su otišla. Supruga me i prije napuštala, ali taj put bilo je drugačije. Nije htjela popravljati odnose među nama. Podnijela je zahtjev za rastavom - ispričao je.
Više nije bio toliko fizički zdrav te se bojao da se ni hrvanjem neće moći baviti.
- Ne znam da li se mogu hrvati više. Mogao sam osjetiti kako krvarim. Ne od posjekotine na mom tijelu već od nečeg puno dubljeg - rekao je Hulk.
Propali su mu poslovni angažmani, a žena mu je u brakorazvodnoj parnici odnijela milijune.
- Pištolj je bio u mojoj ruci, prst na okidaču i mislio sam si da će biti lako - rekao je Hulk. Dodao je da se čudno ponašao, bio depresivan i stalno razmišljao kako bi to bilo vrlo lako učiniti.
- Ako tome dodamo količinu pilula i alkohola koje sam popio, čudo je da pištolj nije opalio. K vragu, vrhovi mojih prstiju još su utrnuti od hrvanja 1990.-ih, što znači da sam mogao i slučajno povući okidač bez da znam da sam to učinio. Bum! Kraj. Tada je moj telefon zazvonio. Nisam prepoznao broj, bila je to Laila Ali. Ta cura koju jedva znam. Tatu sam joj sreo bezbroj puta. Nikad joj nisam rekao, ona možda neće shvatiti duboki utjecaj koji je ostavila na mene, ali Laila Ali spasila je moj život - rekao je hrvač. Od siječnja se Hulk vratio u ring i na TV ekrane te se nakon dvije godine veze s Jennifer McDaniel (34) prije nekoliko mjeseci s njom i zaručio.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bubamara 23 02.04.2010.

    i bogati placu...

  • tigercat 02.04.2010.

    koga briga?

  • maliodpalube 02.04.2010.

    pa sta je zanjega pol xanaxa??? brijem i da popije 10komada da mu nebi biilo ništa...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare