To je to što me zanima!

Hulka na pressici pogodio stolom i razbio mu glavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tiskovna konferencija započela je u miru, hrvači su pričali o svojoj karijeri, no u jednom trenutku tenzije su narasle i kaos se nije mogao izbjeći
Vidi originalni članak

Tijekom press konferencije za 'Hulkamaniju' u Sydneyju Ric Flair (60) bacio je stol na svog rivala u ringu Hulka Hogana (56) i ozljedio ga, prenosi Herald Sun. Promotivna konferencija za nadolazeće turneju po Australiji započela je u miru. Hrvači su pričali o svojoj karijeri, no u jednom trenutku tenzije su narasle do te mjere da je bjesni Ric skinuo remen, omotao ga oko šake i počeo tući Hogana s njim u glavu. Nakon što ga je izbacio s bine dodatno ga je "počastio" bacivši mu stol na glavu. Hulk je nakon udarca bio sav krvav i nije mogao ustati s poda, pa su ga morali iznijeti iz dvorane. Hoganu je to prva turneja po Australiji, a hrvač je izjavio kako joj se jako veseli. Iako su mnogi komentirali da je sve izvedeno u promotivne svrhe, ljubitelji profesionalnog hrvanja na forumima pišu kako je turneja izvrsno započela.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • miguli 18.11.2009.

    Pa slobodno i on dobi po pićki stalno bi on trebal biti as

  • ogulinac555 18.11.2009.

    ma budale nasilne.

  • Ivan_ST 18.11.2009.

    to je najveće sranje od \"sporta\". Stari mu dao plesku ko pizda...pitam se odakle krv, sigurno se stari raskotrljao pa glavom negdje udrio. Krvi u Wrestlingu nema, nema sporstkog duha ni natjecanja a kamoli borbe - SVE SHOW!

Komentiraj...
Vidi sve komentare