To je to što me zanima!

Hulkova bivša supruga: Bilo mi je zlo od njegovog pornića

Linda Hogan kaže da ju nije šokiralo što postoji snimka seksa njezinog bivšeg supruga, ali ipak joj je bilo zlo kada je vidjela s kim ju je varao dok su bili u braku
Vidi originalni članak

Znala sam da se nešto događa iza mojih leđa, ali nisam znala da su uključeni ljudi toliko bliski mojoj obitelji. Bila sam joj na vjenčanju! Zlo mi je od snimke. Dok sam gledala što su mi radili iza leđa došlo mi je da povratim, rekla je Linda Hogan za Radar Online. 

Bivša supruga Hulka Hogana tek je sad reagirala na snimku seksa svog bivšeg supruga na kojoj se on seksa sa Heather Clem, tadašnjom suprugom njegovog najboljeg prijatelja DJ-a Bubbe The Love Spongea. Linda je još više šokirana zato što su im Heather i Bubba bili obiteljski prijatelji i nije ni sanjala da su joj bili u stanju tako nešto napraviti iza leđa.

Ipak, nakon što je izrazila svoje gađenje prema sudionicima snimke seksa, nije propustila priliku da podbode bivšeg supruga i njegovo ljubavničko umijeće.

- Nije baš ispalo da je pastuh u krevetu, zar ne - komentirala je snimku. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • punisher_3 05.11.2012.

    a možda nije skužila da je Heather Clam zgodnija od nje :D

  • tanjaos27 04.11.2012.

    suosjećam s njom, izdaja je sranje

  • mostarkaaa 04.11.2012.

    To na slici mu je KĆERKA.... A ne žena! Ma da mi svi nebitni, ali ipak ste vi novinari pa bi trebali bolje biti upućeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare