To je to što me zanima!

'Hurem' je neprepoznatljiva: Sada fura smeđu bob frizuru

Novom frizurom 'pohvalila' se i na društvenim mrežama. Fotka je prikupila preko 130.000 lajkova, a nije nedostajalo komentara oduševljenih fanova
Vidi originalni članak

Meryem Uzerli (36), koju hrvatska publika pamti kao Hurem iz serije 'Sulejman Veličanstveni', promijenila je stil. Skratila je prepoznatljivu dugu kosu te se odlučila za bob frizuru. Također, glumica već neko vrijeme ima smeđu kosu pa je sa smeđim bobom gotovo neprepoznatljiva.

Novom frizurom 'pohvalila' se i na društvenim mrežama. Fotografija je u kratkom roku prikupila preko 130.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO O GLUMICAMA MEKSIČKIH SAPUNICA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, Meryem je u kolovozu ove godine otišla na koncert Jennifer Lopez (50) u Turskoj. Glumica je iskoristila priliku pa je pozirala s pjevačicom, a fotku je objavila na Instagramu. Fanovi tada nisu bili impresionirani.

NA INSTAGRAMU Hurem pozirala s Jennifer pa je napali fanovi: 'Uništila si lice...'

'Meryem je potpuno uništila lice', 'Promijeni frizera', 'Jennifer koja je 15 godina starija izgleda bolje od tebe', pisali su razočarani pratitelji na društvenoj mreži.

'Hurem' je danas majka djevojčice Lare koju odgaja sama. Dobila ju je u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom koji za dijete nije htio ni čuti te je glumicu nagovarao da pobaci. Nju je to potpuno shrvalo.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • maria772 30.10.2019.

    Meryem je uvijek bila i uvijek će biti jedna od najljepših glumica😍

  • 25.10.2019.

    nekak mi premršava

  • croluka 25.10.2019.

    Nimalo lijepa žena. Toliko bezveze da očito samo žene hvale žensku "ljepotu", a muški maštaju o drugoj :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare