To je to što me zanima!

'Hurem je pakosna i zlopamtilo i neće moći sama odgojiti kćer'

Vidjet ćemo se na sudu. To je očito jedini način da vidim kćer, poručio je Can Ates Meryem Uzerli. Ates se boji da će glumica djevojčici napuniti glavu lažima o njemu
Vidi originalni članak

Očito je prerano prestala s liječenjem. Odrasla žena koja nije u stanju staviti na stranu ljubavne probleme i surađivati zbog dobrobiti djeteta nije normalna i zdrava, smatra Can Ates (47).

Turski burzovni mešetar i bivši zaručnik Meryem Uzerli (31) dodaje da je izgubio strpljenje nakon što mu glumica mjesec dana nakon rođenja kćeri Lare odbija telefonske pozive, a navodno mu prijeti i policijom jer Ates želi doći u Njemačku vidjeti dijete. Par, koji se još početkom prošle godine htio vjenčati, ratuje otkad je Meryem saznala da je trudna.

- Priznajem da sam se uplašio i burno reagirao. Nisam imao sreće u ljubavi i bojao sam se preuzeti odgovornost, ali i ja imam pravo na pogrešku. Svoju sam priznao i nisam zaslužio ovakav tretman - rekao je Can turskim medijima. Biznismen se sad želi osvetiti bivšoj zaručnici iznoseći detalje iz njihove burne veze.

- Meryem je kao tempirana bomba. Eksplodira čim joj nešto nije po volji. Histerično je plakala, urlala i čupala kosu kad god bismo se posvađali. Nije ju bilo briga jesmo li u restoranu ili na ulici. Pakosna je i zlopamtilo. Neće biti u stanju sama odgajati kćer - kaže Ates.

Probleme s Hurem želi riješiti dok je Lara još mala. Dodaje kako se boji da će glumica djevojčici poslije napuniti glavu glupostima i lažima o njemu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • snoopylove4ever 19.03.2014.

    Zamisli ti kretena, ženu tjerao na abortus jer mu ne treba više djece, a sad bi se on brinuo o tom djetetu. I novinari prestanite je više nazivati Hurrem jer ona nije Hurrem već Meryem!!

  • coolman 19.03.2014.

    joj kako ovaj tip ima visoko mišljenje o sebi... Kako uopće može bilo što tražiti nakon što je planirao ubojstvo vlastitog djeteta?

  • medeki 19.03.2014.

    Sreća je njena da nije 100% Turkinja, inače tamo žene imaju prava kao i guske na pojilu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare