To je to što me zanima!

Hurem ljetuje u Dubrovniku: 'Moja prabaka je iz Hrvatske'

Hurem je 25 posto Hrvatica, 25 posto Njemica i 50 posto Turkinja, bacili su se fanovi na proučavanje porijekla turske glumice Meryem Uzerli. Poželjeli su joj dobrodošlicu u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Turska glumica Meryem Uzerli (34), koja je poznata po ulozi Hurem, fatalne crvenokose za kojom je 'poludio' sultan u sapunici 'Sulejman Veličanstveni', pohvalila se jučer kako ljetuje u Dubrovniku. Meryem je otkrila i detalje svog porijekla koje do sada javnost nije znala. 

- Jeste li znali? Moja prabaka je iz Hrvatske. Volim Hrvatsku - istaknula je glumica pokraj fotografije na kojoj uživa u pogledu na Jadransko more. Turkinja je oduševila fanove svojom objavom koji su se bacili na proučavanje njezinog porijekla. 

- Znači da je 25 posto Hrvatica, 25 posto Njemica  i 50 posto Turkinja - komentirali su. Glumičina majka je iz Njemačke, a otac joj je Turčin. Obožavatelji su Meryem poželjeli dobrodošlicu u Hrvatsku nazvavši ju ljepoticom i napomenuli kako ju je ta zemlja voli te uživa dok je u Lijepoj našoj. 

- Dođi i u Šibenik. Nadam se da ćeš posjetiti Zadar - obožavatelji su pozvali glumicu da razgleda i druge gradove na Jadranu. Meryem se nakon uloge u 'Sulejmanu Veličanstvenom' kada je bila na vrhuncu slave povukla iz serije i javnosti. Istaknula je kako se pritisak javnosti odrazio na njezino zdravlje. 

- Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam se naglo počela debljati, iako sam redovito vježbala i pazila što jedem. Izbezumila sam se od straha kad su uslijedili napadaji panike, strašne noćne more i nesanica - ispričala je Turkinja.

Zbog lika sultanije Hurem preselila iz rodnog Berlina u Tursku, no sve joj je odjednom krenulo nizbrdo nakon što 'dosegla' slavu. Fanovi su je napadali i vrijeđali na ulici jer je bila previše zla na malim ekranima, a imala je problema i u privatnom životu.

Tadašnji zaručnik, broker Can Ates (51) nagovarao ju da pobaci kada je saznala da je trudna i razišli su se te je Meryem doživjela živčani slom. Pokušala se ubiti skočivši s balkona i završila je na psihijatriji u Berlinu gdje se preselila nakon što je napustila seriju. Glumičin bivši zaručnik je cijelu situaciju komentirao riječima kako nikad nije imao ozbiljne namjere s njom.

- Volim lijepe žene, ali oduvijek sam se bojao braka. Ostvario sam se kao otac, već imam dvoje djece, a treće nikad nisam planirao - istaknuo je Ates. Uzerli živi u Berlinu gdje se u potpunosti posvetila svojoj kćeri Lari (3) s kojom je, kako kaže, jako povezana, a vratila se i glumi. 

VIDI OVO: 10 stvari koje će uništiti dobar seks.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • flori 14.07.2018.

    Da Hrvatska nije u finalu ona to nikad nebi spomenula kao i jedan Eric Bana!

  • pravica3 13.07.2018.

    a moja čukunbaka je iz turske, prabaka iz makedonije, baka iz bivše juge , a ja ....zaglavila u rvackoj....hahahaha....dok smo gledali meksičke sapunice, sve glavne glumice su vukle korijene iz rvacke....španjolske takaj...pobogu, pa da nije bilo rvacke, onda u onom izdanju, niti jedna država u okruženju ne bi imala takve ljepotice....hahahaha...svaaaaaašta

  • kabrit72 13.07.2018.

    meni je prababa turkinja, a ja izgledam ko norvežanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare