Obavijesti

Show

Komentari 21

Hurem ljetuje u Dubrovniku: 'Moja prabaka je iz Hrvatske'

Hurem ljetuje u Dubrovniku: 'Moja prabaka je iz Hrvatske'
17

Hurem je 25 posto Hrvatica, 25 posto Njemica i 50 posto Turkinja, bacili su se fanovi na proučavanje porijekla turske glumice Meryem Uzerli. Poželjeli su joj dobrodošlicu u Hrvatsku

VIDEO

Turska glumica Meryem Uzerli (34), koja je poznata po ulozi Hurem, fatalne crvenokose za kojom je 'poludio' sultan u sapunici 'Sulejman Veličanstveni', pohvalila se jučer kako ljetuje u Dubrovniku. Meryem je otkrila i detalje svog porijekla koje do sada javnost nije znala. 

 

Do u know what ? My great grandmother is from Croatia 🇭🇷 #lovecroatia ❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

- Jeste li znali? Moja prabaka je iz Hrvatske. Volim Hrvatsku - istaknula je glumica pokraj fotografije na kojoj uživa u pogledu na Jadransko more. Turkinja je oduševila fanove svojom objavom koji su se bacili na proučavanje njezinog porijekla. 

- Znači da je 25 posto Hrvatica, 25 posto Njemica  i 50 posto Turkinja - komentirali su. Glumičina majka je iz Njemačke, a otac joj je Turčin. Obožavatelji su Meryem poželjeli dobrodošlicu u Hrvatsku nazvavši ju ljepoticom i napomenuli kako ju je ta zemlja voli te uživa dok je u Lijepoj našoj. 

- Dođi i u Šibenik. Nadam se da ćeš posjetiti Zadar - obožavatelji su pozvali glumicu da razgleda i druge gradove na Jadranu. Meryem se nakon uloge u 'Sulejmanu Veličanstvenom' kada je bila na vrhuncu slave povukla iz serije i javnosti. Istaknula je kako se pritisak javnosti odrazio na njezino zdravlje. 

- Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam se naglo počela debljati, iako sam redovito vježbala i pazila što jedem. Izbezumila sam se od straha kad su uslijedili napadaji panike, strašne noćne more i nesanica - ispričala je Turkinja.

Zbog lika sultanije Hurem preselila iz rodnog Berlina u Tursku, no sve joj je odjednom krenulo nizbrdo nakon što 'dosegla' slavu. Fanovi su je napadali i vrijeđali na ulici jer je bila previše zla na malim ekranima, a imala je problema i u privatnom životu.

RTL

Tadašnji zaručnik, broker Can Ates (51) nagovarao ju da pobaci kada je saznala da je trudna i razišli su se te je Meryem doživjela živčani slom. Pokušala se ubiti skočivši s balkona i završila je na psihijatriji u Berlinu gdje se preselila nakon što je napustila seriju. Glumičin bivši zaručnik je cijelu situaciju komentirao riječima kako nikad nije imao ozbiljne namjere s njom.

- Volim lijepe žene, ali oduvijek sam se bojao braka. Ostvario sam se kao otac, već imam dvoje djece, a treće nikad nisam planirao - istaknuo je Ates. Uzerli živi u Berlinu gdje se u potpunosti posvetila svojoj kćeri Lari (3) s kojom je, kako kaže, jako povezana, a vratila se i glumi. 

VIDI OVO: 10 stvari koje će uništiti dobar seks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao