To je to što me zanima!

Hurem se ogrnula ručnikom i opustila se u turskoj kupelji

Crvenokosa Turkinja snimala je editorijal za turski list Hurijet. Meryem Uzerli nije se libila pokazati da žena, čak i kad ne otkrije previše, može biti itekako seksepilna
Vidi originalni članak

Da kod snimanja editorijala s lijepim ženama treba biti originalan znaju i u turskom listu Hurijet. Vatrenu Meryem Uzerli (29) stoga su odlučili razgolititi u turskoj kupelji. Crvenokosa Turkinja pozirala je ogrnuta samo ručnikom. 

'Hurem' je pričala o djetinjstvu i životu u Njemačkoj, svojim roditeljima te vezi s Canom Atesom za kojeg se nada da je 'onaj pravi' za nju. Iako se pisalo da im je veza u krizi, Meryem kaže da su ona i Can sretniji nego ikad. 

Glumica, koja je prije uživala u izlascima i putovanjima, sad obožava duge šetnje i mirna druženja s najbližim prijateljima. Kad je bila djevojčica mislila je da će postati policajka ili terapeutkinja, no na kraju je ipak izabrala glumu

Idi na 24sata

Komentari 49

  • save that drama for your mama 10.03.2013.

    http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/uhvatila-ga-s-drugom-zenom-hurem-je-ostavila-zarucnika-301437 jel su oni na kraju zajedno ili nisu?

  • kokuz3 06.03.2013.

    jebote kad je ona to snimila ima brat bratu pola godine... ako se nazivate novinama dajte neke novosti objavljujte..

  • hurremsultanija 06.03.2013.

    volim je samo sto im na svaku ima dogovor i za im spustiti na finjaka .....sto se tice grimasa tu je najjaca i nezamjenjiva :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare