To je to što me zanima!

Hurem se poslije Sulejmana samo zabavlja, stalno tulumari

NAPOKON SRETNA Otkad se vratila u rodni Berlin dobro se osjeća. Snimanje serije joj je bilo prenaporno pa je doživjela živčani slom. Uživa i s transvestitom
Vidi originalni članak

Dok je snimala tursku povijesnu seriju, bila je nesretna, depresivna i borila se s viškom kilograma. Godinu dana nakon što je otišla iz 'Sulejmana Veličanstvenog', Meryem Uzerli (32) sama odgaja sedmomjesečnu kćer Laru i tulumari više nego ikad.

- Gdje kupuješ odjeću, šivaš li je po mjeri, koliko dugo se šminkaš, ideš li kozmetičaru, depiliraš li se - ispitivala je Meryem Uzerli Olivera Knöbela (45), transvestita koji nastupa pod pseudonimom Olivia Jones. Upoznala ga je na humanitarnoj večeri u Berlinu, gdje se skupljao novac za djecu.

Dok se glumica, koja se proslavila kao sultanija Hurem zabavlja u rodnoj Njemačkoj, na RTL-u u ponedjeljak gledamo posljednju epizodu hit-serije.

U bitci kod Sigeta, u kojoj na malim ekranima ipak nećemo vidjeti bana Nikolu Šubića Zrinskog, hrvatska publika oprostit će se od sultana koji je propao poslije smrti voljene Hurem te pogubljenja prinčeva Mustafe i Bajazita i nagle smrti najmlađeg sina Džihangira.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • li-la_1 29.09.2014.

    Nisam gledala seriju, ali simpatična je ženska, očigledno operirana od svih predrasuda i ne brine tuđu brigu, takav treba biti u životu, a ne zamarati se tko je gay, transvestit i što sve ne, a nema veze s tobom..

  • retita🦋 29.09.2014.

    Tako to rade prave majke.Slika s transvestitom,tulumi a iza nje živčani slom.Super,sve bolje od boljeg...

  • Nomenestomen30 29.09.2014.

    baš je lijepa žena:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare