To je to što me zanima!

Husar: Darove nam je donosio mali Isus, a ne Djed Božićnjak

ISTINA O BOŽIČNOJ ČAROLIJI Ivana i Marija ni kao male nisu vjerovale u Djeda Mraza. Remi iz Elementala se ne sjeća kad je doznala da Djed Mraz ne postoji
Vidi originalni članak

Pjevačice Husar nisu bile sretne kad su doznale da im igračke i slatkiše zapravo kupuju roditelji, a reperici Remi Djed Mraz nikad nije bio drag jer ga se bojala.

Ivana Husar Mlinac (36) i Marija Husar Rimac (38) nikad nisu vjerovale u Djeda Mraza. Nije im bio zanimljiv. Darove im je, kažu, nosio mali Isus.

- Brzo nam je postalo jasno da tu nešto ne štima. Uvijek smo kopale po maminim ormarima pa bi našle ukrasni papir i shvatile da je mama sve kupila - smije se Ivana. 

I Milu Elegović (43) pogodila je istina o blagdanskoj čaroliji. Glumica je, kaže, “ronila” suze zbog svetog Nikole.

- To je bio bolan trenutak za mene. Nastala je takva drama jer sam u njega vjerovala do osme godine - kaže Mila. Pjevačica Elementala se i ne sjeća kad je doznala da Djed Mraz ne postoji, ali to je uopće nije pogodilo.

- Na svim fotografijama s Djedicom cmizdrim i očajnički se pokušavam iskobeljati iz njegovih ruku - kaže Mirela Priselac Remi (32).

Božićna čuda

Izliječio se od raka baš oko Božića

Prijatelj iz djetinjstva obolio je od karcinoma na kralježnici. Odbio je liječiti se, pa su ga iz bolnice pustili kući.

- Nazvao me oko Božića i rekao da je bio na pregledu. Čudom je ozdravio i još dugo poslije živio - kaže pjevač Massimo (51). 

Čudo ih je izvuklo iz guste magle

- Zbog guste magle nije se vidjela pista u Beču i prijateljica koja je radila kao stjuardesa trebala je sletjeti u drugu zračnu luku, ali nestalo im je benzina. Kad se pilot odlučio vratiti u Beč, magla je nestala - kaže Marina Tomašević (52).     

Idi na 24sata

Komentari 129

  • ojdimidojdimi 25.12.2013.

    meni nikad niko ništa nije poklonio a djed božićnjak me zaobilazi

  • MajaPrpić Šabić 25.12.2013.

    Meni nisu važna mišljenja javnih osoba o bilo čemu pa tako i o ovoj temi, ne smatram ih boljima niti od sebe niti od drugih.

  • liliana 25.12.2013.

    otkuda su izmislili taj naziv djed Božičnjak.Glupo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare