To je to što me zanima!

Hvalisava P. Hilton: Od 2005. sam zaradila 7,6 milijardi kuna

Bogatašica se u intervjuu za FHM pohvalila kako je od 2005. godine zaradila 1,3 milijarde dolara. Istaknula je kako ima 35 dućana, 17 linija proizvoda i 14 parfema
Vidi originalni članak

Bogatašica se u intervjuu za FMH, čiju najnoviju naslovnicu krasi, pohvalila kako je od 2005. godine zaradila 1,3 milijarde dolara (7,6 milijardi kuna).

- Imam 35 dućana,  17 linija proizvoda, 14 parfema i moj novi projekt, lanac klubova Paris Hilton Beach Club - izjavila je Paris Hilton kojoj je želja da svoj prvi lanac klubova otvori na Filipinima.

- Imat će noćne klubove, restorane, barove, teretane, zaista sve - izjavila je bogatašica.

Šest godina nakon što se prvi put slikala za naslovnicu časopisa FHM Paris se ponovno razgolitila pred kamerama i pozirala u toplesu.

- Upoznala sam puno dragih Britanaca i mislim da je način na koji ih roditelji odgajaju drugačiji, jer su tako ljubazni i dragi. Britanski dečki su stvarno seksi - izjavila je Paris i dodala da su princ William i njegov brat Harry 'prava gospoda' i da je s njima izašla samo nekoliko puta.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mazaluna 05.01.2012.

    Ma ovo je za pohvalu,mogla bi samo sjediti doma i čekati lovu.Ali eto radi i zaradi i još k tome zapošljava ljude,e da je nama jedna Paris.Naše sponzoruše/što Paris nije( čim uhvate nogometaša rađaju i ništa ne rade.(čast iznimkama)

  • FranZdilar 05.01.2012.

    ženska ima najmanje 5 plastičnih operacija a izgleda ko barbika iz dućana

  • šnjofam gaćice 05.01.2012.

    blago ti se, ionao ne bi prezivjela sa manje love, zelim ti jos toliko

Komentiraj...
Vidi sve komentare