To je to što me zanima!

Hvata li vas jeza? Zli klaun 'It' se vratio strašniji nego ikad

Prvi trailer za film o ubojitom klaunu iz romana Stephena Kinga objavljen je na Warner Brosovom YouTube kanalu, a mnogi vjeruju da će nova ekranizacija biti značajno okrutnija od serije
Vidi originalni članak

Strašni klaun Pennywise koji ubija djecu tjerao je strah u kosti prije 27 godina. U mini seriji 'It' tumačio ga je Tim Curry (70), a u filmskoj adaptaciji koja će se u kinima pojaviti u rujnu utjelovljuje ga Bill Skarsgård (26).

Prvi trailer za film o ubojitom klaunu iz romana Stephena Kinga objavljen je na Warner Brosovom YouTube kanalu.

Nova ekranizacija Kingovog djela iz 1986. godine biti će značajno okrutnija od serije. Naime, scenarist Gary Dauberman dolazi iz 'horror miljea', a režiju potpisuje Andres Muschietti.

- To je toliko ekstreman lik. Nije niti sociopat, nije čovjek, a nije čak niti klaun. On je neobično čudovište - rekao je Skarsgard o svom liku, klaunu Pennywiseu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • OrcaPerestrojka 31.03.2017.

    A što dječja pravobraniteljica kaže za ovaj sotonski napad na dječicu.

  • 30.03.2017.

    strava i užas od filma

  • povijest činjenica 30.03.2017.

    Hmm jedini klaun koji mi je bio zbilja hororac je iz nekog filma kada je "lutka" klauna sjedila u drvenoj ljuljački dječje sobe ,dok je dadilja spremala po sobičku, onda uleti kadar gdje se klaun okrene za ne znam koliko stupnjeva i shvatiš da se radi o nekom psihopatu maskiranom u klaunovu obleku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare