To je to što me zanima!

I dalje je plavuša: Vanna se ošišala isto kao i seksi Pamela

Zagrebačka pjevačica zaželjela se promjene u životu pa ima kratku kosu. Isto je prošle godine učinila i zvijezda ‘Baywatcha’ koja je htjela ostaviti prošlost iza sebe
Vidi originalni članak

Iako su joj poludugi platinasti uvojci godinama bili zaštitni znak, Ivana Vrdoljak Vanna (44) se ošišala. Sad ima kratku valovitu kosu. Identičnu frizuru prošle je godine “isfurala” Pamela Anderson (47).

Novim imidžem Vanna neodoljivo podsjeća na seks-bombu devedesetih koja se proslavila ulogom seksi spasiteljice u “Baywatchu”. Za razliku od Pamele koja nije eksperimentirala s kosom nego se nakon 20 godina odlučila na drastični rez, Vanna je prvo isprobavala različite verzije plave kose. Tako je jedno vrijeme imala i asimetričnu frizuru duže ošišanu s jedne strane.

Zagrepčanka kaže kako je suprug Andrija (47) jako zadovoljan njezinom kratkom frizurom, a njegovo mišljenje joj je najvažnije. Na frizuru se odlučila jer se zaželjela promjene u životu, a ženi je uvijek najlakše promijeniti frizuru.

- Zanimljiva je na više načina i jako sam zadovoljna konačnim izgledom - rekla je Vanna koja sličnost sa seks-bombom Pamelom Anderson ipak ne vidi.

Pjevačica ističe da nije kopirala ni jednu zvijezdu, nego je frizura bila njezina i frizerkina ideja.

Vanna jako pazi i na stil odijevanja tako da nerijetko potraži savjet modnih stilista.

Najdraži komad obuće su joj motociklističke čizme koje ima već deset godina, a iz kojih zimi ne izlazi. Pazi na prehranu, a liniju održava i vježbanjem. Kako ne voli odlaziti u teretanu, nekoliko puta na tjedan vježba kod kuće. Kao djevojčica trenirala je rukomet pa bez sporta ni danas ne može

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Živorad 08.10.2014.

    Vanna sad jako sliči Ivici Šerfeziju.

  • adriana1902 07.10.2014.

    Ma svi smo mi slobodni ljudi i možemo radit sa svojim životom što nas je volja,ali smatram da ako si sa nekim bio u braku,stvarao obitelj i djecu,da si mu dužan ljudski,pošteno i otvoreno reci istinu i okončati svoj brak,a ne kao dotična(jadna i nesretna)oženjena gospoda potucati se sa ljubavnicama godinama u tajnosti....A kad ljubavnica ostane trudna,onda žene saznaju iz novina i osječaju se ko zadnje smece...Ako su to bile tolike fatalne ljubavi,onda su trebali biti s njima javno od prvog dana.To je samo moje mišljenje..

  • fairy 07.10.2014.

    vanni uopce ova frizura ne stoji,a uostalom sad je totalno uskladena i sa svojim stilom.uvijek je bila obucena ko bakica...jedino sta ima je glas.inace uopce nije interesantna osoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare