To je to što me zanima!

I dalje lud: Legenda Jackassa spolnim organom skinula čep

Bivši član Jackassa Steve-O cenzuriranu snimku objavio je na društvenim mrežama i privukao milijune pregleda. Njegovi obožavatelji traže da objavi necenzuriranu snimku, dok drugi smatraju da je pretjerao...
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedana društvenim mrežama vlada izazov sa skidanjem čepa s boce. Ovaj se trend brzo proširio među svjetskim, ali i domaćim zvijezdama. 

ŠIRI SE KAO VIRUS Internetom se proširio izazov s bocom: Bieber prozvao Cruisea

Inicijalna ideja bila je učiniti to kružnim pokretom noge, ali mnogi su našli kreativnije načine. Tako je Mariah Carey (49) skinula čep svojim glasom, a Kendall Jenner (23) ga je 'odvalila' s jet skija.

Bivši član Jackassa i glumac Steve-O (45), ovaj je izazov doveo na novu razinu i odradio ovaj izazov na sebi svojstven način. 

Očito je odlučio da bi bilo predosadno izvršiti ga s nogom pa je čep s boce skinuo spolnim organom. Nakon svega je ponosno pogledao prema kameri i nasmijao se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cenzuriranu snimku je objavio na društvenim mrežama i privukao milijune pregleda. Njegovi obožavatelji traže da objavi necenzuriranu snimku, dok drugi smatraju da je pretjerao.

Steve-O nije pvi puta odlučio napraviti takav korak. Prije nekoliko godina na Twitteru objavio je dvije fotografije na kojima potpuno gol stoji pokraj znaka Hollywood. Na sebi ima samo bijele čarape koje su mu prljave jer trči bos po brdu.

- Zanima me jesu li hakeri koji su provalili u račune slavnih toliko pametni ili su slavni toliko glupi. Izazivam hakere da mi provale u račun - napisao je uz objavu na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • japanokinez 11.07.2019.

    Još bi vise zaokupio ljude pozornošću da je isti tren progutao bocu onako u komadu.

  • 11.07.2019.

    Boca pametnija od njega

  • Popy_1 11.07.2019.

    Triba je jos bocu zabit u guz to bi onda bija hit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare