To je to što me zanima!

I Ezel i Ejšan zaljubili su se na snimanju turske serije 'Ezel'

BAŠ KAO U '1001 NOĆI' Glavni glumci nove RTL-ove serije 'Ezel' na snimanju su nerazdvojni, a ljubavnu vezu još skrivaju od javnosti. Serija je krenula u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Otkad je u ponedjeljak krenula nova turska serija 'Ezel'  forumaši su se raspisali o glavnom glumcu Kenanu Imirzalioģlu (36) i njegovu izgledu. Kenan je 2001. izabran za najboljeg muškog modela na svijetu. Osim markantnog lica, visok je 193 centimetra. U seriji 'Ezel', Kenan pati za Ejšan koju glumi Cansu Dere (30), također bivša manekenka i prva pratilja Miss Turske 2000. godine.Cansu se trebala natjecati i na svjetskom izboru Miss Universe, no turska vlada joj je zabranila odlazak jer je izbor bio u grčkom dijelu Cipra. Cansu i Kenan navodno su u vezi i u stvarnome životu, baš kao i glavni likovi '1001 noći'. Par je na setu nerazdvojan, a vezu još nisu potvrdili.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • DraganaLukić Draga 30.01.2011.

    Kenan je prezgodan glumac ja sam si iz prvog dojma o njemu dala naslutiti da je bio i maneken ... ova uloga Ezela ma fenomenalno .... od svih serija najviše volim gledat Ezela .......

  • MarinellaXp 22.12.2010.

    Seherezada je uspila uspavati Ckucka Norrisa :))) aaaa fala bogu nema je do 10.1 !!! mislim, u pocetku je bila oke a sad su pretjerali... opcenito s pretjerali s tim turskim serijama. jedina sta valja je ezel to bar nije sapunica :)

  • shasa 14.12.2010.

    Serija je dirljiva i zanimljiva ( mada mi se na prvu nije tako činilo), gledljiva, prezgodni glavni glumci... sve u svemu- odlično!

Komentiraj...
Vidi sve komentare