To je to što me zanima!

I "fatalna žena" Rebecca Romijn očekuje blizance

Sve više hollywoodskih parova ima blizance,a liječnici to tumače umjetnom oplodnjom jer slavni i poznati imaju manje vremena za normalan seks
Vidi originalni članak

Julia Roberts krajem 2004. godine u 38. godini prvi je put postala majka. S kamermanom Dannyjem Moderom dobila je blizance, djevojčicu Hazel i dječaka Phinnaeusa. Julia se blizancima nije začudila jer su se u njenoj obitelji često rađali. “Kućanica” Marcia Cross u 45. godini rodila je blizankinje Eden i Savannah. Marcia godinama nije mogla zatrudnjeti pa je, nakon što se udala za Toma Mahoneya, otišla na umjetnu oplodnju.
Lani je blizance dobio i dr. Zgodni iz “Uvoda u anatomiju”. Patrick Dempsey (41) i supruga Jillian (41) lani su dobili blizance, dječake Sullivana Patricka i Darbyja Galena. Jennifer Lopez (39) s Markom Anthonyjem u braku je četiri godine. Ove su godine dobili sina i kćer, Maxa i Emmu. I Angelina Jolie (33) i Brad Pitt (44) dobili su blizance, Vivienne Marcheline i Knoxa Leona. Liječnici tvrde da je Angelina začela umjetnim putem jer su šanse da dobije blizance manje od jedan posto.
Rebecca Romijn, poznata po ulozi “Fatalne žene”, i suprug Jerry O’Connel očekuju blizance. Dvije djevojčice. Nedavno su govorili da se trude da Rebecca ostane trudna. I taj je par navodno potražio pomoć liječnika, koji je glumici savjetovao umjetnu oplodnju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tajnamoja 03.09.2008.

    Seksaju se oni, u to ne sumnjam, nego slavne majke nemaju vremena za nekoliko trudnoća i oporavak tijela, dakle, samo jedna liposukcija, odstranjivanje strija, viška kože, samo jedanput skidanje 20 kg u mjesec dana. Fora...

  • možda 29.07.2008.

    I moj ljubavnik ima blizance koje je dobio umjetnom uplodnjom!! pa???

  • ivy555 29.07.2008.

    Nije teško dobiti blizance kada ideš na umjetnu oplodnju. Ah, velike umjetnosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare