To je to što me zanima!

I. Herceg: Ako je u pitanju dobra lova skinuo bi sve...

Smatra se romantikom i kaže kako je na snimanju serije između njega i partnerice mu Ane Vilenice, kojoj se u seriji udvara, kemija jako dobra...
Vidi originalni članak

Ivan Herceg (27), glumac iz serije 'Dolina sunca' otkriva pikanterije iz svog života. Priznaje da je snimanju serije između njega i partnerice Ane Vilenice (31) kemija jako dobra, a i privatno mu se jako sviđa, prenosi Večernji list. Ne zazire od golotinje na filmu, a za dobru lovu skinuo bi se gol i za kalendar. Osim dobrog tijela, na kojem radi cijeli život jer se sportom bavi od malena, budućoj djevojci nudi pedantnost. Kaže kako ga žene nikada, koliko on zna, nisu napravile 'rogonjom'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • viševka 30.10.2009.

    dobro je rekao koliko on zna, zanima me koja žena kaže svom muškarcu da je od njega napravila rogonju,. a zgodan je nemam riječi vauuuuuuuuuuu.

  • plavuša13 30.10.2009.

    Uffffffffffff,moram priznat da mi oku godi!Pravi mali bonboncic.Nevolim mladje od sebe ali rado bih razmislila o ovom decku.Mljac.

  • innelli 30.10.2009.

    Ljubicasta20, izgled nema veze sa zanimanjem, ali ovaj put o Ivanu je tekst, što svakako ne znači da nema zgodnijih od njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare