To je to što me zanima!

I Jacksonov sin Prince ima kožnu bolest leukodermiju

Prije 17 godina Jacksonov dermatolog, dr. Arnold Klein, objavio je da Jackson ne želi postati bijelac namjerno. Napadali su ga da laže te da se srami
Vidi originalni članak

Michael Jackson stalno se branio da nije izbjelio kožu, nego da ima rijetku bolest vitiligo od koje se gubi pigment koji daje boju koži, kosi i očima. Najstariji sin Prince Michael (13) kupao se na Havajima sa sestrom Paris (12) i bratom Princeom Michaelom II. (8) i ispod pazuha pokazao svijetlu mrlju. Krenule su glasine da Prince, kao i otac, boluje od leukodermije te ne bi smio na sunce. Prije 17 godina dermatolog kralja popa, dr. Arnold Klein, objavio je da tamnoputi Jackson ne želi namjerno postati bijelac. Napadali su ga da laže te da se srami svoje rase. Michael Jackson s godinama je imao sve svjetliju putu, a s ruke su mu ispadali nokti, gulila mu se koža i ljuštio nos.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SunTzu 01.07.2010.

    inace siguran sam da su oni mali \'bjondi\' njegova djeca..hahahaha frisko dopremljena iz svedske

  • SunTzu 01.07.2010.

    A s vremnom ce mu i nos se promjenit...to je isto kronicni plasticnitis estetikus..takozvani!!!!

  • tajnamoja 01.07.2010.

    To nisu njegova biološka djeca, bio je dokumetarac o tome. Ali su njegova jer si ih je priuštio. Majku djece je osigurao za slijedećih 5 života i dobio s njiom djecu od sperme donatora i kao razveo se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare