To je to što me zanima!

I Meghan štedi: Obukla jeftinu haljinu čija je cijena 250 kuna

I dok u svojem ormaru ima skupocjenu odjeću, Meghan Markle često se zna pokazati i u jeftinim odjevnim kombinacijama poput ljubičaste haljine čija cijena iznosi 250 kuna
Vidi originalni članak

Nije tajna da ono što nosi Meghan Markle (38) ubrzo postane modni trend, a između luksuznih modnih dodataka i brendiranih komada odjeće, vojvotkinja od Sussexa na sebe zna navući i pokoju jeftinu krpicu. 

Tako je za okupljanje u Albert Hallu vojvotkinja odabrala jednostavnu ljubičastu haljinu brenda Babaton by Aritzia od oko 249 kuna. Istu tu haljinu Meghan je nosila dok je bila trudna sa sinom Archiejem, a u međuvremenu su se obožavateljice vojvotkinje razgrabile za haljinu. 

- Toliko jednostavna, a lijepa - pohvalili su je na službenoj Instagram stranici pratitelji kraljevske obitelji. Meghan je nedavno u velikom životnom intervjuu za ITV priznala koliko joj se preokrenuo život od kad se udala za princa Harryja (37). 

- Iskreno, mi ne živimo. Mi preživljavamo. Nije lako uz svu ovu medijsku pažnju. Prijatelji su me upozoravali da se ne udajem za Harryja, rekli su mi da će mi to uništiti život. Tijekom trudnoće i prije vjenčanja osjećala sam se ugroženo - rekla je Meghan. 

Prije dva tjedna Harry i Meghan podignuli su optužbu protiv Daily Maila i The Suna. Iako je u SAD-u bila glumica i samim time pod svjetlima reflektora, ovakvu medijsku pažnju, priznaje, nikako nije očekivala. 

- Želim se osjećati sretno. Pokušala sam biti hladna, prilagoditi se, ali to je nemoguće. Mislim da nas nitko na svijetu ne razumije. Kad sam počela izlaziti s njim, moji prijatelji iz Amerike su bili oduševljeni. Ali britanski prijatelji... Već sam rekla, savjetovali su me da odustanem od svega, da će mi tabloidi uništiti život. Živjeti ovako nije lagano, a cijelo vrijeme sve držati u sebi može biti pogubno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 
Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.10.2019.

    neka bolje malo skromnije

  • alen780 24.10.2019.

    Meni je i 250kn puno...

  • Sparkling Star 24.10.2019.

    Nije teško provjeriti na stranici da je ta haljina koštala 960 kn (vjerojatno kad ju je ona kupila), a sad je na sniženju 350 kn. Ako je nešto kvalitetno i sviđa joj se, ne vidim razloga zašto ne bi kupila makar bilo i "jeftino".

Komentiraj...
Vidi sve komentare