To je to što me zanima!

I najmlađi navijaju! Snimi i ti najdulju pjesmu za 'Vatrene' i osvoji brojne bogate nagrade!

Maleni školarci iz Osnovne škole Gustav Krklec ponosno su otpjevali i otplesali uz taktove pjesme Zaprešić Boysa, a jednako tako pridružila su se djeca iz vrtića Cvitak iz Dalmacije i i njihovi kolege iz Istre
Vidi originalni članak

Atmosfera pred današnju utakmicu sa Češkom sve više raste, a naši reprezentativci trebaju vašu pomoć kako bi ostvarili pobjedu i došli na korak do prolaska u drugi krug Europskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojke, dječaci, stari i mladi, stranci i domaći, svi su dali podršku našim igračima, snimili su svoja glasna grla i za njih otpjevali najglasniju pjesmu. Ne propustite i vi priliku da upravo vaš glas bude presudan! 

VIRTUALNI STADION Video klipovi Vatrenima stižu iz cijele zemlje: Najnoviji će vas dirnuti čak i ako ste tvrda srca!

Maleni školarci iz Osnovne škole Gustav Krklec ponosno su otpjevali i otplesali uz taktove pjesme Zaprešić Boysa, a jednako tako pridružila su se djeca iz vrtića Cvitak iz Dalmacije i i njihovi kolege iz Istre. 

Autori videa dana dobivaju Samsung Galaxy Buds bežične slušalice, najbolji tjedni video osvaja Samsung 4K Smart TV, a tri videa koja se najviše svide reprezentativcima osvojit će PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije.

Kako će reprezentativci odabrati još dva pobjednička videa, možete i vi sudjelovati u ovoj nagradnoj igri. Snimanje preko Virtualnog stadiona jednostavno je, a svatko od navijača može odabrati želi li navijati pjevajući refren “Igraj, moja Hrvatska” ili samo kroz strastveno navijanje uz pjevanje Zaprešić Boysa. Bilo to sam, s prijateljima, obitelji ili u nekoj nenadanoj kombinaciji koja će razveseliti naše nogometaše. Sve prijave se mogu vidjeti na: OVDJE.

Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikad snimljenih u Hrvatskoj s ciljem da se napravi jedinstveni podvig - najdulja navijačka pjesma na svijetu! Prijaviti se možete ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare