To je to što me zanima!

'I nebo će plakati': Grubnić je izbrisao svoj Instagram profil

Još jučer je stilist Grubnić objavio fotografiju na kojoj u čarapama i natikačama pozira ispred muzeja Mimara, a danas - zatišje. Jesu li ga pogodile brojne kritike na račun stajlinga, nije poznato...
Vidi originalni članak

Ujutro bi fanove uveseljavao fotkama svojih mišića provučenih kroz sve filtere svijeta, popodne bi ih 'počastio' fotografijom iz grada na kojoj nosi sve najskuplje krpice, ali, nažalost, tome je došao kraj. Marko Grubnić (36) ugasio je svoj Instagram profil i tisuće obožavatelja bacio u očaj ovim potezom. Što je Modnog Mačka natjeralo na takav iznenadni potez, ne znamo.

Još jučer je objavio fotografiju na kojoj u bijelim pamučnim čarapama i crnim gumenim natikačama pozira ispred muzeja Mimara, a danas - zatišje. Jesu li Marka pogodile brojne kritike na račun jučerašnjeg stajlinga da izgleda poput češkog turista, ili se poželio odmoriti od javnosti, nije poznato, ali nadamo se da će se uskoro vratiti jer bez njega Instagram nije isti...

Podsjetimo, Grubnić je za šetnju do muzeja Mimara u Zagrebu, odabrao Guccijeve čarape s tigrom za koje je iskeširao 750 kuna i Valentino gumene natikače od 1.600 kuna. Gornji dio Givenchy trenirke koju je imao iznosi oko osam tisuća kuna, a toliko se kreću cijene i za šešir marke Nick Fouquet. Cjelokupni stajling upotpunio je Louis Vuitton ruksakom od gotovo 13 tisuća kuna.

KOMBINACIJA ZA 18.000 KN Grubnić kao češki turist: Šlape i bijele čarape za posjet muzeju

Na fotografiji je označio svaki komad odjeće koji je nosio kako bi se znalo da je 'brendiran', a na to je potrošio gotovo 18 tisuća kuna.

VIDI OVO! Ljubomorni smo: Ove zvijezde imaju najbolje trbušnjake na svijetu

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • izzadra 17.09.2018.

    Srušit ce internet.

  • FannyMMM 17.09.2018.

    Majko moja mila, evo čitam i ne vjerujem. Pa kako nam je mogao takvo što uraditi, zna li on kakvu je štetu svijetu nanio tim potezom ? 😂😂😂😂😂😂 dajte molim vas ili se bavite novinarstvom ili nemojte jer ovo je već toliko tužno postalo da nemam komentara.

  • 16.09.2018.

    Vratit će se on nikad jači 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare