To je to što me zanima!

I ona guzu za trku ima: Khloe sa sestrama 'ratuje' oblinama

Reality zvijezda na svojoj je službenoj stranici s obožavateljima odlučila podijeliti svoj režim vježbanja. Khloe Kardashian priznala je da postala ovisna o treninzima
Vidi originalni članak

Godinama je vodila bitku s kilogramima, a sada je napokon istesala svoje tijelo pa se time i hvali. 

Khloe Kardashian (31) je na službenoj Instagram stranici obožavateljima udijelila nekoliko savjeta i pokazala kako je uspjela postići figuru kakvu sada ima. Objavila je i nekoliko fotografija na kojima se isteže u kupaćem kostimu, a na kojima je do izražaja došla njezina stražnjica. 

- Krenula sam trčati u kupaćem kostimu i nikeicama, a onda su me moje vizažistica i frizerka nagovorile na mali photo session. I ovdje je rezultat toga - napisala je Khloe pored fotografija koje je podijelila. 

Članice obitelji Kardashian poznate su po svojim oblinama pa tako ni Khloe nije iznimka. Zvijezda showa 'Keeping Up With The Kardashians' redovito na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije iz teretane. 

Samo dva dana prije Khloe, njezina sestra Kourtney na Instagramu je objavila svoju potpuno golu fotografiju. Kim je u kolovozu skinula sve sa sebe i trudna pozirala gola. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • kogabrigaaa 14.11.2015.

    vi što lupetate gluposti vama je krivo sto vi nemate takvu pozadinu :P

  • JaprakSmrti 26.10.2015.

    Ove crne carape smrde k*o k##ac nakon vjezbanja bljak!

  • silenta 23.10.2015.

    Koliki zadnji trap žena ima!! :):)) (msg)

Komentiraj...
Vidi sve komentare