To je to što me zanima!

I reper Snoop Dogg dobio svoj obiteljski reality show

Američki glazbenik, producent i glumac, Snoop Dogg, pridružio se obiteljima slavnih koje imaju reality showove. Show se prikazuje na E! TV-u
Vidi originalni članak

Vlastiti reality show pokrenuo je i američki reper, Calvin Broadus (36), inače poznatiji po svom "psećem" nadimku, Snoop Dogg. Kao što kaže i sam naziv showa, "Snoop Dogg's Father Hood" upriličit će na malim ekranima obiteljski život poznatog glazbenika. Snoop Dogg se ovdje prikazuje kao obiteljski čovjek i otac, a ne kao poslom okupirana zvijezda showbiza. Nema ni spomena Snoopovih nepodopština po kojima je inače slavan. Tako gledatelji showa ništa neće saznati o njegovom izletu u porno-industriju te problemima sa zakonom zbog bavljenja kriminalom ili zlouporabe droga. Također, Snoopov reality show nije "reality" u klasičnom smislu te riječi. Naime, svaka epizoda odvija se prema unaprijed napisanom scenariju. Likovi u showu su, osim Snoopa, još i Boss Lady, Choc, Rook i Spank, odnosno, njegova supruga Shante (), kćerka Cori (8) te sinovi, Cordell (10) i Corde (13). Premijerna epizoda, "Downward Dogg" prikazana je devetog prosinca na kanalu E! gdje će se repriza ove, kao i druge i treće epizode, moći pogledati sutra. "Father Hood" je druga reperova TV emisija, dok je prva, "Doggy Fizzle Televizzle" prikazivana još 2002. godine. Više o Snoopovom reality showu može se saznati na službenim stranicama E! TV-a, a tu je i raspored prikazivanja idućih epizoda.


EPIZODE "SNOOP DOGG'S FATHER HOOD-a"

1. Downward Dogg
S obzirom na to da je Snoop pod stresom, posjećuje liječnika koji mu preporuča jogu, meditaciju, ali i akupunkturu. Inače opaki reper bježi s akupunkture zbog straha od igala, a Boss Lady se žali prijateljici da je kod kuće sve u neredu jer je služavka dala otkaz.

2. Snoop It Like Beckham
Snoop želi svoju djecu zainteresirati za nogomet. Kako bi uspio u tome dogovara im lekcije od Davida Beckhama, kojeg je na mobitel teže dobiti od Osame Bin Ladena. Reper djecu konačno dovodi u Beckhamovu akademiju gdje ih nogometu uči "D-Beck".

3. New York Ain't Always What It Seems
Dok je Snoop Dogg na dodjeli hip-hop nagrada VH1 televizije u New Yorku, njegovi sinovi kod kuće upadaju u nevolju.

4. The Doggs & The Bees 
Boss Lady želi da Snoop Dogg porazgovara o svom posljednjem video spotu s njihovim najstarijim sinom, Cordeom. Ovaj nastavak realityja prikazat će se prvi put 30. prosinca u 22,30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare